Laden...

Singer naalden

Singer naalden zijn te gebruiken voor Singer naaimachines en lockmachines. Ze zijn gemaakt van het best mogelijke materiaal en gaan daardoor altijd lang mee.


Singer naalden voor uw naaimachine

Wilt u online Singer naalden kopen? Huissteden.nl is de online shop voor al uw naalden. Een goede naald is erg belangrijk voor uw naaimachine of lockmachine gebruikt u een verkeerde Singer naald, is de naald beschadigd dan zal u dat gelijk zien in het resultaat van het naaiwerk. Bij gebruik van een kromme of beschadigde naald dan zal dit de stof beschadigen of u singer spoeltjes. Als de naaimachine steken overslaat is dit vaak ook de oorzaak van een verkeerde Singer naald! Gebruik bij dikkere stoffen altijd een dikkere naald en bij dunne stoffen een dunne naald. Gaat u stretch stoffen naaien dan is een stretchnaald van Singer aan te raden dit voorkomt steken overslaan op uw stof.
   

De juiste Singer naalden bij Huissteden.nl

Het selecteren van de juiste naaimachine naald voor uw project is net zo belangrijk als het selecteren van de juiiste stof en naaigaren. Er zijn verschillende maten en soorten naalden voor verschillende soorten textiel. Het Europese metrische maatsysteem voor naaimachinenaalden is genummerd van 60 tot 100. Het Amerikaanse maatsysteem is genummerd van 8 tot 18. Voor beide maatsystemen geldt: hoe lager het getal, des te fijner de naald en hoe het hoger het nummer, hoe groter de naald. De meeste naaldbedrijven tonen beide maten op het pakket.

Een goede vuistregel om in gedachten te houden: hoe lichter de stof, hoe kleiner de naald maat en hoe zwaarder de stof, hoe groter de naaldmaat. Vaak bepaalt de draad die u gaat gebruiken voor uw naaiproject ook welk type naald u kiest. Gebruik bijvoorbeeld een kleinere naaldmaat als u een fijne, delicate draad gebruikt. Een volledige selectie van Singer naalden is online verkrijgbaar. 

Huissteden.nl is een toonaangevende winkel in naaibenodigdheden. Onze winkel is in Barneveld draait al vele jaren met zeer veel succes en ook onze webshop wordt veel gevonden door naaienthousiastelingen. Ongeacht welk naaiproduct u ook nodig heeft, bij ons vindt u het. We staan ook altijd voor u klaar als u een keer advies nodig heeft. Wilt u weten welk product het beste bij u past, of hoe u dit het beste kunt gebruiken? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze experts staan altijd voor u klaar met tips en advies.
     

Singer naaimachine naalden

  • Universele (type 2020) naalden worden gebruikt voor alle geweven stoffen. Deze naald zal de weefseldraden van geweven stoffen binnendringen.
  • Ball Point / Stretch (type 2045) naalden worden gebruikt voor het naaien op breisels; de afgeronde punt maakt het mogelijk dat de naald tussen de textieldraden door te scheiden door ze te scheiden. (Het gebruik van een gewone puntnaald op een gebreide stof resulteert in overgeslagen steken en beschadiging van de stof waardoor deze gaat krullen.)
  • Denim of jeans (type 2026) naalden worden aanbevolen voor het naaien van denim, jeans en canvas.
  • Tweelingnaald (type 2025) wordt gebruikt voor het naaien van twee dicht op elkaar staande parallelle rijen tegelijk - voor decoratief naaien.
  • Naalden in leer (type 2032) worden gebruikt voor leer en vinyl.

 

Singer lockmachine naalden

  • Lockmachine Universele (type 2054) locknaalden worden gebruikt voor alle geweven stoffen. Deze naald zal de weefseldraden van geweven stoffen binnendringen. Voor gebruik op Singer model 14U overlockmachines.
  • Chromium (type 2022)  sergermaalden worden aanbevolen voor Singer model QUANTUMLOCK 14T en ULTRALOCK 14SH overlockmachines.

Vervang de naald na het naaien van twee tot drie kledingstukken of na het raken van een speld. Stofbeschadiging wordt vaak veroorzaakt door een gebogen, stomp of afgeboorde naald. Ongelijke of overgeslagen steken zijn vaak het gevolg van het gebruik van de verkeerde naaldgrootte of type.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8663 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.