Naaimachine voetjes

1
arrow-down
2
arrow-down

Naaimachine voetjes zijn er voor elk doel! Naaimachine voeten zorgen voor een veelvoud aan verschillende steektechnieken.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 651

sort-descending
Singer HD 1-staps knoopsgat-slede
29,50
Singer knoopsgat-slede
11,50
Bernette Naaivoetenset b33/b35
75,00
Bernette B77,B79 zigzagnaaivoet
16,95
Bernette B77,B79 Ritsvoet
15,50
Bernette B77,B79 Instelbaar bandapparaat
32,50
Bernette B77,B79 open borduurvoet
16,95
Bernette B37,B38 Open borduurvoet
17,95
Janome 9mm applicatievoet open "UD" (AcuFeed/breed)
Niet in voorraad
19,50
Info
Janome 9mm Naadquiltvoet, middengeleider "SD" (AcuFeed/breed)
19,50
Huskystar Rolzoomvoet
8,00
Huskystar Ritsvoet
8,00
Huskystar Rimpelvoet
11,00
Huskystar Overlockvoet
8,00
Huskystar Blindzoomvoet
8,00
Huskystar Blinde ritsvoet
8,00
Huskystar Standaardvoet
8,00
Janome 9mm 1/4 inch naadvoet O
23,00

Naaimachine voetjes kopen?

Haal meer uit uw machine met diverse originele naaivoetjes, niet alleen voor het effect, maar ook omdat het vaak makkelijker gaat. Zoals een blinde rits inzetten gaat super snel en makkelijk met een blinde ritsvoet die hier speciaal voor ontwikkeld is. Voor verschillende bekende merken hebben wij verschillende naaivoetjes op voorraad. Voor elk doel en elk merk is een voetje dat speciaal voor dat merk vervaardigd is. Een speciaal naaivoetje is vaak niet alleen handig voor nuttige steken maar ook om op een makkelijke manier uw naaiwerk te verfraaien.

Naaimachine voetjes merken

In tegenstelling tot sommige accessoires voor naaimachines zijn naaivoeten onderling vaak niet uitwisselbaar tussen verschillende merken. Het enige waar u op moet letten is uiteraard welk merk en model naaimachine u heeft.

 

Originele naaimachine voetjes voor het juiste model

Een naaimachine voetje is wel het meest verkochte accessoires voor de naaimachine. Daarom adviseren we onze klanten altijd om naaimachinevoetjes te kopen die speciaal door de fabrikant zijn ontworpen voor hun naaimachine. Deze naaivoetjes zullen minder problemen geven en de best mogelijke steekkwaliteit en resultaten opleveren. Bijna alle fabrikanten hebben verschillende naaimachinevoetjes categorieën en daarvoor zijn specifieke voeten ontworpen voor diversen categorieën. Raadpleeg altijd de informatie op onze website bij het product om ervoor te zorgen dat u de juiste naaimachinevoet besteld voor uw naaimachine.
   

Top  10 meest verkochte naaimachinevoetjes

Bent u op zoek naar een naaimachine voetje, maar weet u niet welke u handig vindt of moet kopen? Velen gingen u voor. Hier vind u onze 10 meest verkochte naaimachine voetjes.

1. Blinderitsvoet

Een blinderitsvoet maakt het naaien van een onzichtbare rits veel gemakkelijker dan bij het gebruik van een standaard ritsvoet. De blinderitsvoet heeft kleine groeven aan de onderkant die de rits voor u uitrollen, zodat u direct naast de rits kunt naaien.

2. Boventransportvoet

De boventransportvoet is met name handig bij het werken met meerdere lagen of rekbare stof. Bij gebruik van een standaard naaimachinevoet kan de transporteur de onderste laag stof weg schuiven met de bovenste laag stof waardoor de stof verschuift. De boventransportvoet geleid de stof met gelijke snelheid door, zodat de stof niet verschuift.

3. Teflonvoet

Een teflonvoet is ideaal voor stoffen zoals vinyl, leer, plastic, folie en suède, wat heel moeilijk is om mee te werken met een standaard naaivoet. U zult merken dat dit materiaal constant aan de voet blijft plakken, waardoor er rommelige en onregelmatige steken ontstaan. Een teflonvoet lost al deze narigheden op en helpt de stoffen goed onder de voet door te laten glijden.

4. Rimpelvoet

De mooiste rimpels maakt u zelf met een rimpelvoet. Plaats eenvoudig uw stof onder de voet, pas de steeklengte aan om de rimpels van de stof te creëren die u nodig heeft. Dit werkt wel het beste met dunnere en niet rekbare stoffen.

5. Free motion voet

Vrij bewegende voeten kunnen worden gebruikt voor quilten of borduren uit de vrije hand en worden soms ook een stop- of quiltvoet genoemd. Deze voeten zijn erg leuk en laten u erg creatief zijn in uw naaiwerk. U kunt in alle richtingen naaien met deze voeten en tekenen met de draad op uw stoffen.

6. 1/4 inch voet

De ¼ inch voet is ontworpen om u te helpen bij het maken van een naad van precies 1/4“ (6 mm) of een krappe naad van 5,9 mm in patchwork. De opening voor de naald in de naaivoet is ovaal zodat u de naaldpositie kunt aanpassen en steken precies daar te plaatsen waar u ze wilt hebben op uw blokken, kledingstukken of woondecoratieprojecten.

7. Applicatievoet

Een applicatievoet is vaak korter dan de meeste naaivoeten, waardoor het manoeuvreren van bochten en hoeken eenvoudiger wordt. De voorkant van de applicatievoet zet wat meer druk op de stof om de vereiste druk te behouden, maar de achterkant van de voet wordt omhoog gebracht om steken en stof gemakkelijk door te voeren.

8. Biaisbandvoet

Een biaisbandvoet is ontworpen om u te helpen bij het snel en eenvoudig bevestigen van biaisband aan uw kledingstuk of project. De biaisbandvoet heeft een geleider aan de voorkant van de voet om de biaisband door te voeren. Het kan handig zijn om het uiteinde van de biaisband diagonaal af te knippen en een pin of pincet te gebruiken om het door te trekken.

9. Rollervoet

Een rollervoet heeft rollen aan de onderkant van de voet om stoffen met ongelijke niveaus zoals leer, fluweel en bijvoorbeerd tafelzeil gemakkelijk onder de voet door te laten glijden. U kunt gewoonlijk rechte steken, zig-zagsteken, standaard vooruitgaande bewegingssteken en decoratieve steken gebruiken met deze voet.

10. Overlockvoet

Deze voeten zijn ontworpen om de ruwe rand van de stof met uw naaimachine op dezelfde manier af te werken als een lockmachine. Er zit een staafje in het midden van de voet dat draad rond de rand van de stof doet wikkelen voor een nette afwerking en om rafelen te voorkomen.