Laden...

Borduurringen

Bij Huissteden.nl vindt u een zeer groot assortiment borduurringen voor borduurmachines. We verkopen deze ramen in verschillende formaten en van een aantal verschillende merken.


Borduurringen voor uw borduurmachine

Als u op zoek bent naar een andere maat borduurring voor uw borduurmachine? Wij verkopen alle soorten borduurringen voor de merken Pfaff, Bernina, Husqvarna en natuurlijk Brother. Met onze uitgebreide borduurringkeuze kiest u eenvoudig het juiste model borduurring voor uw merk machine. Afhankelijk van uw projectgrootte, is het noodzakelijk dat de juiste borduurring wordt gebruikt met maten variërend van klein, middelgroot, groot en extra groot tot een magneet ring. Het voltooien van een klein slabbetje of een groot tafelkleed is het gebruik van de juiste borduurring maat de manier om het gewenste resultaat te krijgen. Daarom is de website Huissteden.nl een ​​goede manier om een ​​breed scala aan borduurringen en merken te bekijken.

Of uw borduurmachine voor persoonlijk gebruik of een klein bedrijf is, onze borduurringen voor borduurmachines maken het werk zeker makkelijker en efficiënter.

Brother borduurringen
Brother beschikt over veel soorten borduurringen om u tegemoet te komen aan uw borduurwensen.

Bernina borduurringen
Voor elk idee een passend borduurraam van grote tot kleine borduur oppervlaktes. Voor borduurmodules met maat S, M, en L.

Husqvarna borduurringen
Een verscheidenheid aan borduurringgroottes, van mini tot groot, staan tot uw beschikking voor het maken van prachtige borduurmotieven

Pfaff borduurringen
Met de creative borduurringen van Pfaff, kunt u de creatieve mogelijkheden van uw borduurmachine uitbreiden en de meest professionele resultaten behalen

 

Wat is een borduurring?

Meer weten over onze borduurringen? Borduurnaaimachines worden geleverd met borduurringen die aan borduurmachines worden bevestigd. Plaatst de stof in een borduurring, stabilisatie en strakheid zijn belangrijk. In tegenstelling tot handmatig borduren, moet de stof in dezelfde positie blijven terwijl de borduurmachine het borduurmotief borduurt. 
  

Als u meer wilt weten over de borduurringen en de vele andere producten die we bij Huissteden.nl verkopen, dan raden we u aan om eens op onze website te kijken. Over elk product dat we verkopen kunt u uitgebreide informatie terugvinden op de site. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over een bepaald product. We kunnen u ook advies geven over hoe u onze producten het beste kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om bij ons langs te komen in onze winkel, waar we u te woord kunnen staan en al uw vragen kunnen beantwoorden. U kunt de producten dan ook in het echt bekijken.
        

Wat heeft u nog meer nodig bij een borduurring?

Als u net begint met machinaal borduren heeft u natuurlijk ook een borduurmachine en de bijbehorende borduurring nodig! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende soorten merken naaimachines voor het borduren. Afgezien van de borduurmachine, zijn de belangrijkste dingen die nodig zijn voor succesvol machinaal borduurwerk kies altijd voor de mooiste borduurgaren met de juiste naald, een geschikte spoeltje met ondergaren, een goede borduurvlies en borduurring om de stof plat te houden 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8658 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.