Seraflex - elastisch naaigaren

Seraflex is elastisch naaigaren en is een van de favoriete hulpmiddelen voor alle elastische stoffen met de hoogste rek en beste naaisteken.


Seraflex is extreem elastische naaigaren

Vanwege zijn extreem elastische eigenschappen wordt Mettler Saraflex naaigaren voornamelijk gebruikt voor kleding waar rek in zit. Het wordt onder andere gebruikt als naaigaren voor dames- en herenkleding als naaigaren voor sportkleding en outdoor en als naaigaren voor ondergoed en lingerie, maar ook voor werkkleding.
  

Voordelen van Seraflex

  • Maakt vooral de rechte steek zeer elastisch (ca. 65 % rek)
  • Verdubbeling mogelijk van de naadelasticiteit ten opzichte van de conventionele naaigaren.
  • De behoefte aan naaigaren voor elastische naden kan met ca. 80 % worden verminderd. Met Seraflex als dubbele stiksteek, gewone overlock steek te vervangen!
  • Uitstekend geschikt als naaigaren voor sportkleding, outdoor, dameskleding, heren- en kinderkleding en voor ondergoed en lingerie.
  • In 36 kleuren beschikbaar.
       

Optimale steekvorming

Seraflex van Mettler naait het zelfde als gewoon naaigaren maar is gemaakt van PTT (Polytrimethylene terephthalate) continu filament. PTT’s materiaal hebben een hoge elasticiteit, zacht gevoel, weerstand tegen vergeling, extreme duurzaamheid, maar ook uitstekend rekgedrag en een goede kreukbestendigheid.
   

Rek het uit! 

Seraflex naaigaren van Mettler is een zeer elastische naaigaren voor alle elastische materialen. Mettler heeft ook elastische garen die speciaal voor uw cover of lockmachne is onder de merknaam Seraflock. Elastische garen zorgt voor een elastische achterkant voor alle naden en zorgt ervoor dat alle naden zeer elastisch worden. Seraflex is geschikt voor het vast stikken en siernaden en staat garant voor de hoogste rek en beste naaibaarheid. Van alle naaigaren staat Seraflex terecht bekend als de allrounder voor alle elastische materialen en het is een onmisbaar product voor de kledingindustrie, wanneer naden geacht worden maximale elasticiteit te hebben.

  

Welke kleur Seraflex zoekt u? 

Metller Seraflex elastisch naaigaren zijn in vele mooie kleuren leverbaar.  Het is verkrijgbaar in 36 kleuren op spoelen van 130 meter. Kijk naar de product foto’s voor welke kleur u gaat.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4455 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

Ze denken met je mee.

 
29-04-2020

De website is een voorbeeld voor veel anderen die deze producten vertegenwoordigen ook in België klaar en overzichtelijk. snelle leveringen.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.