Laden...

Seraflex - elastisch naaigaren

Seraflex is elastisch naaigaren en is een van de favoriete hulpmiddelen voor alle elastische stoffen met de hoogste rek en beste naaisteken.


Seraflex is extreem elastische naaigaren

Vanwege zijn extreem elastische eigenschappen wordt Mettler Saraflex van Amann naaigaren voornamelijk gebruikt voor kleding waar rek in zit. Het wordt onder andere gebruikt als naaigaren voor dames- en herenkleding als naaigaren voor sportkleding en outdoor en als naaigaren voor ondergoed en lingerie, maar ook voor werkkleding en outdoor kleding.
  

Voordelen van Seraflex

 • Maakt vooral de rechte steek zeer elastisch (ca. 65 % rek)
 • Verdubbeling mogelijk van de naadelasticiteit ten opzichte van de conventionele naaigaren.
 • De behoefte aan naaigaren voor elastische naden kan met ca. 80 % worden verminderd. Met Seraflex als dubbele stiksteek, gewone overlock steek te vervangen!
 • Uitstekend geschikt als naaigaren voor sportkleding, outdoor, dameskleding, heren- en kinderkleding en voor ondergoed en lingerie.

 

Optimale steekvorming

Seraflex van Mettler naait het zelfde als gewoon naaigaren maar is gemaakt van PTT (Polytrimethylene terephthalate) continu filament. PTT’s materiaal hebben een hoge elasticiteit, zacht gevoel, weerstand tegen vergeling, extreme duurzaamheid, maar ook uitstekend rekgedrag en een goede kreukbestendigheid.
   

Rek het uit! 

Seraflex naaigaren van Mettler is een zeer elastische naaigaren voor alle elastische materialen. Mettler heeft ook elastische garen die speciaal voor uw cover of lockmachne is onder de merknaam Seraflock. Elastische garen zorgt voor een elastische achterkant voor alle naden en zorgt ervoor dat alle naden zeer elastisch worden. Seraflex is geschikt voor het vast stikken en siernaden en staat garant voor de hoogste rek en beste naaibaarheid. Van alle naaigaren staat Seraflex terecht bekend als de allrounder voor alle elastische materialen en het is een onmisbaar product voor de kledingindustrie, wanneer naden geacht worden maximale elasticiteit te hebben.

  

Welke kleur Seraflex zoekt u? 

Metller Seraflex elastisch naaigaren zijn in vele mooie kleuren leverbaar. Het is verkrijgbaar in 72 kleuren op spoelen van 130 meter. Kijk naar de product foto’s voor welke kleur u gaat.

 

Seraflex Productinformatie

 • 100% PTT (polytrimethyleentereftalaat) is een thermoplastisch synthetisch polyester
 • zeer elastisch (65% rek)
 • Aanbevolen naald- en naalddikte: Jerseynaalden 80
 • aantal meter 130 m
 • Dikte Nr 120
 • 72 kleuren beschikbaar
 • wasbaar tot 60 graden
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7260 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.