Brother Scanncut

In een handomdraai afbeeldingen inscannen en direct uitsnijden! Dat maakt de Brother Scan N Cut mogelijk. Naast alle andere inventive mogelijkheden.


Brother Scan N Cut is de snijmachine voor de hobbyist

Zoekt u een Brother SanNCut machine? of wildt u de ScanNCut uitbreiden met een van de vele accessoires voor de Scan N Cut? Bij Huissteden.nl vindt u alle modellen en accessoires voor de scherpe prijzen. Met deze Brother SanNCut kunt u namelijk eenvoudig patronen inscannen, waarna de machine ermee aan de slag gaat om deze uit te snijden. We verkopen zowel de Brother Scanncut machine als een groot assortiment aan aanvullende producten.

Wat is een Brother Scan N Cut ook wel snijplotter genoemd

De Brother ScanNCut is een hobbysnijmachine voor thuis gebruik. Met de ingebouwde scanner waar brother al groot mee is in de printer wereld scan je zo goed als alles. Maakt u bijvoorbeeld mooie eigen gemaakte tekening de Brother ScanNCut scan het!. Dus zo maakt u eindeloos veel snij ontwerpen. Dus in het kort is een Brother ScanNCut ook wel snijplotter genoemd een soort van printer, alleen dan met een mesje of een tekenpen. Dat houdt in dat je teksten, figuren, etc. kunt uitsnijden of kunt tekenen op heel veel verschillende materialen.
  

Gratis Canvas voor uw Brother Scan N Cut

De mogelijkheden voor ScanNCut met dit canvas zijn eindloos. Heeft u een Brother ScanNCut dan kan u gebruik maken van het gratis CanvasWorkspace software (PC-versie) het is van toepassing op PC waarmee u snij- of tekenpatroongegevens kunt maken, bewerken en downloaden naar uw snijmachine. Met de PC-versie kunt u de patroongegevens bewerken zonder een internetverbinding. Met de internetversie van CanvasWorkspace heeft u toegang tot diverse projecten, voorzien van stapsgewijze aanwijzingen. Link naar CanvasWorkspace

  

Brother San N Cut uit proberen?

Als u een mooie Brother ScanNCut heeft gezien, wilt u deze liever eerst uitproberen of zien werken?. Om zeker te weten dat u de Brother ScanNCut kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Brother SanNCut klaarstaat voor u.
 

Garantie op Brother San N Cut

Wanneer u een nieuwe Brother SanNCut koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Brother geeft 2 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.
 

Brother Scan N Cut accessoires

Accessoires voor de SanNCut zijn er in vele verschillende soorten. Soms zijn ze enkel bedoeld voor het tekenen, in andere gevallen snijd u de mooiste patronen uit met nieuwe technieken. Denk aan de diversen praktisch hulp middelen voor het verwijden van de papier op de plakmat. Of om creatieve dingen te kunnen maken zoals het maken van je eigen stempels, een printbare stickerkit en nog veel meer. Bij vele van deze kit’s worden activatie codes geleverd van extra modules voor in uw ScanNCut Canvas account. Dat maakt het nóg makkelijker om de leukste en creatiefste dingen te creëren. Bij Huissteden.nl vindt u alle accessoires die uw San N Cut nét wat extra's geven
  

Aan de slag met de Scan N Cut

Waar moet dan op letten als u de Brother SanNCut gaat gebruiken

  1. Maak altijd een testuitsnijding voordat u uw ontwerp uitsnijdt. Zo weet u zeker dat u de juiste diepte hebt en verder kunt gaan zonder dat u door uw mat snijdt. 
  2. Als u door uw mat snijdt, kunt u een stukje schildertape op de achterkant van de mat plakken om deze op zijn plaats te houden. 
  3. Experimenteer in het begin met verschillende stoffen, papiersoorten en oppervlakken om een idee te krijgen hoe de Brother ScanNCut werkt en wat de mogelijkheden zijn. 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Brother ScanNCut SDX2200D + Roll Feeder
Brother ScanNCut SDX2200D + Roll Feeder
Normale prijs 799,00 € Speciale prijs 719,00 €
Info
Brother ScanNCut SDX1200
Brother ScanNCut SDX1200
Normale prijs 649,00 € Speciale prijs 584,00 €
Info
Brother ScanNCut CM900
Brother ScanNCut CM900
Normale prijs 499,00 € Speciale prijs 449,00 €
Info
Brother ScanNCut CM300
Brother ScanNCut CM300
Normale prijs 299,00 € Speciale prijs 269,00 €
Info
Brother scanncut DX trolley
Brother scanncut DX trolley
Normale prijs 99,00 € Speciale prijs 89,00 €
Info
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2696 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Online bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is supersnel

 
3-9-2019

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de medewerkers kennis van zaken hebben. Het bedrijf is ruim gesorteerd en online bestellen verloopt eenvoudig. Problemen worden goed opgelost.

Site is logisch opgebouwd dus veel dingen snel gevonden

 
19-08-2019

Een prima site en ze hebben heel veel ook de dingen die ik hier niet in de winkel kan kopen ( Brother borduurgaren enz ) en een heel snelle afhandeling.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.