Lampen

1
arrow-down
2
arrow-down

Als een naaimachine lampje stuk gaat, is het gelijk donker op uw naaiwerk. Wilt u deze zelf verwisselen en snel geleverd hebben? Kijk dan welke lampje op uw machine past!

tune Filteren en sorteren

13 producten

sort-descending
Gloeilamp mat E14 schroefdraad 22x57
3,00
LED E14 schroefdraad
8,50
Gloeilamp helder bajonetsluiting 18x52
3,50
Gloeilamp mat bajonetsluiting 22x57
3,50
LED bajonetsluiting
8,50
Insteeklampje 12V-5W
4,00
Pfaff naaimachine lampje 12V-5W
5,00
Pfaff helder glas gloeilamp B18x52
3,50
Bernina mat bajonetsluiting 22x57
3,50
Bernina naaimachine lampje 6V-4W
4,00
Daylight Led-lamp voor op de naaimachine
Speciale prijs 34,95 Normale prijs 39,50
Insteeklampje 24V-5W
8,00
LED 12v mini bajonetsluiting
9,00

Naaimachine lampje in alle maten

Naaimachine lampje vervangen
De meeste naaimachines zijn tegenwoorden gecompliceerde apparaten. Er zijn verschillende onderdelen die na verloop van tijd slijten of kapot gaan en vervangen moeten worden. Een aantal van deze onderdelen kun je gelukkig eenvoudig zelf vervangen. Het lampje is bijvoorbeeld is zo'n onderdeel. Met name 's avonds is goed licht op je werk is essentieel om goed te kunnen werken. Het is dus erg vervelend wanneer het lampje plotseling kapot gaat. Zorg er daarom voor dat je altijd een lampje op voorraad hebt. 

LED naaimachine lampjes
Naaimachines zijn de laatste jaren enorm veranderd. Niet alleen in de bediening zijn veel verbeteringen doorgevoerd. Ook in de verlichting is het één en ander veranderd. Zo wordt er tegenwoordig vaak gebruik gemaakt van LED verlichting. LED verlichting is erg duurzaam. Door nieuwe technologieën gaat een LED lampje veel langer mee en hoef je dus minder vaak nieuwe lampjes aan te schaffen. Bovendien wordt een LED lampje niet heet. Hierdoor loop je niet meer het risico dat de stof gaat schroeien wanneer je per ongeluk met de stof tegen het lampje aan komt. Een LED lampje geeft bovendien zeer helder licht, waardoor je ook 's avonds goed licht op je werk hebt. 

De juiste fitting
Er zijn lampjes voor alle merken naaimachines. Verschillende naaimachines maken gebruik van verschillende fittingen. Het is dus belangrijk om een lampje aan te schaffen met de juiste fitting. Er wordt veel gebruik gemaakt van een bajonetfitting, Maar er zijn verschillende grote van lampjes, zowel bajonet als draai. Kijkt u goed naar de maat van het lampje en welk type lampje in uw machine past.

Gloeilampje vervangen voor LED lampje
Nieuwe naaimachines worden vaak voorzien van een LED lampje. Deze bestaat zowel in een bajonet als een draai lampje. Als je naaimachine nog een gloeilampje heeft en je wilt toch graag gebruik maken van een LED lampje dan is het mogelijk om het lampje te vervangen. Een LED lampje gaat niet alleen langer mee. Het licht van een LED lampje is ook zeer helder. Wanneer je vaak 's avonds gebruik maakt van je naaimachine kan het dus zeker de moeite waard zijn om het lampje te vervangen door een LED lampje.