Pluisverwijderaar

Een pluizentondeuse is een eenvoudig hulpmiddel met een zeer belangrijke taak: pluisjes uit kleding verwijderen. Ze zijn vooral handig voor iedereen die kleding draagt waar veel pluisjes op voorkomen, ook zijn ze handig in gebruikt op stoffen meubels.

tune Filteren en sorteren

8 producten

sort-descending
Singer Pluizentondeuse
19,50
Prym Pluisverwijderaar MINI
12,90
Prym Pluisverwijderaar MAXI
21,30
Prym Wolkam
5,60
Prym rode pluisjes borstel
7,90
Prym Pluisjes roller
3,20
Prym vervangingsrollen voor pluisrollen
3,20
Prym Mohairborstel
7,30

Pluizentondeuse kopen?

Het verwijderen van pluisjes uit kleding kan een heel gedoe zijn - vooral als u niet over het juiste gereedschap beschikt. Met onze lijn pluizenverwijderaars zoals de singer pluizentondeuse kunt u snel en gemakkelijk alle ongewenste pluisjes en pluizen van uw kleding verwijderen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, zodat u de perfecte kunt vinden voor uw behoeften. Of u nu op zoek bent naar iets compacts en handzaams of iets krachtigers, bij ons bent u aan het juiste adres. Dus waarom wachten? Bestel uw pluizenverwijderaar vandaag nog!
 
Pluisverwijderaar scheerapparaat
Of je nu pluisjes uit je kleding wilt verwijderen of je oude kleding wilt herstellen door het materiaal dat zich ophoopt op het oppervlak te scheren, een elektrische pluizenverwijderaar is de oplossing voor jou! Deze producten kunnen op batterijen of op elektra werken en maken gebruik van roestvrijstalen scheermessen om pluisjes, pluisjes en stoffen pillen van truien, jassen, gordijnen en stoffering efficiënt en veilig te verwijderen. Dit scheerapparaat is effectief en gemakkelijk te gebruiken en is een handig hulpmiddel voor iedereen om te bezitten.

Pluisrol
Of gaat u liever voor een simpelere Pluisrol? Dit product gebruikt een lijm laag om pluizen, dierenharen en ander vuil snel en effectief te verwijderen op kleding en meubels. En wanneer de rol volledig bedekt is met haar en pluisjes, kan het niet meer gebruikt worden en hoeft de gebruiker alleen maar de strip af te trekken, om een ​​geheel nieuwe strip te gaan gebruiken. Dit maakt dit een eenvoudig maar effectief hulpmiddel in de strijd tegen pluisjes.

Pluisjes borstel
Dit product is ontworpen op een borstelstijl die al jaren goed verkocht wordt. De reden dat het al zo lang bestaat, is dat het zeer effectief is bij het verwijderen van pluisjes. Deze borstel kan je in verschillende richtingen gebruiken om dierenharen en pluisjes te verwijderen uit alle soorten (be)kleding. Het is ook omkeerbaar, dus als een kant te harig is, kan de gebruiker het omdraaien en pluisjes blijven verwijderen.