Goedkoop Lockgaren

Ontdek onze ruime assortiment goedkoop lockgaren van hoge kwaliteit! Het garen is verkrijgbaar in vele kleuren voor een goedkope prijs. Perfect voor het afwerken en verstevigen van stoffen met een lockmachine. Bestel dit uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met snelle levering!

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 20

sort-descending
Lockgaren Wit
1,95
Lockgaren Zwart
1,95
Lockgaren Donkergrijs
1,95
Lockgaren Lichtgrijs
1,95
Lockgaren Lichtblauw
1,95
Lockgaren middenblauw
1,95
Lockgaren Donkerblauw
1,95
Lockgaren Creme
1,95
Lockgaren Lichtbruin
1,95
Lockgaren Donkerbruin
1,95
Lockgaren lichtgroen
1,95
Lockgaren mosgroen
1,95
Lockgaren Donkergroen
1,95
Lockgaren Roze
1,95
Lockgaren hard roze
1,95
Lockgaren Rood
1,95
Lockgaren Oranje
1,95
Lockgaren geel
1,95

Goedkoop lockgaren voor de scherpste prijs!

Zoekt u goedkoop lockgaren om te kopen, wij bieden voor elke lockmachine standaard lockgaren in diversen kleuren. Dit goedkoop lockgaren heeft zelfs voor deze lage prijs een hoge naadelasticiteit en werkt bijna altijd goed voor bijna alle merken lockmachines. De meeste merken lockmachines zijn niet zo gevoelig voor goedkoop lockgaren, voor een covermachine adviseren we wel Trojalock garen te gebruiken om steken overslaan te vorkomen. Maar op lockmachine met gebruik van goedkoop lockgaren kan u wel bijna alle soorten stoffen gebruiken zoals bijvoorbeeld: decoratieve stoffen, kinderstoffen, jerseystoffen, gordijnstof jeansstof en katoenen stoffen, alles is mogelijk. De draad is gemaakt van 100% polyester en is daarom bijzonder scheurbestendig en houd goed de kleuren na het wassen. De lock garens zijn gewikkeld op een coon van die spits toe loopt met maar liefs 2743 meter (3000 Yards) er op.  

Goedkoop lockgaren online bestellen

U vindt hieronder een overzicht aan van ons collectie goedkoop lockgaren in vele mooie kleuren die op alle merken lockmachines werken zoals de goedekope Lewenstein 700DE of een duurdere merk lockmachine zoals Bernina. We hebben grote voorraden lockgaren in ons magazijn zo dat we niet snel nee hoeven te verkopen. De scherp geprijsde lockgaren voor de lockmachine besteld u eenvoudig via onze website en u kan veilig bestalen met iDEAL, Paypal, overschrijving of creditcard. Wildt u lockgaren liever in het echt zien dan kan u naar de winkel komen in Barneveld waar de deze klossen ook hebben staan.