Laden...

Multipac Drukknopen - Ringen

Veel Prym drukknopen of ringen met schijven kopen? Met de Prym multipac heeft altijd voordeel.


Grootverpakking drukknopen

Multipac is een groot pakket Prym drukknopen en andere gerelateerde naaivrije producten. Dit pakket is voordelig omdat er relatief minder verpakkingsmateriaal nodig is, waardoor het voor u goedkoper is. Met Multipac Snap Fasteners kunt u eenvoudig en snel drukknopen bevestigen zonder dat u een naaimachine nodig heeft. Dus waarom wachten? Bestel vandaag nog uw Multipac Snap Fastener pakket!

Grootverpakking ringen met schijven

De multipac van Prym ringen met schijven is extra goedkoop door het grote aantal wat u in één keer koopt. Dus als u veel nodig heeft, koop dan de voordeelverpakking ringen met schijven met inhoud van 80 tot 500 stuks.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8400 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.