Laden...

Stof Clips

Stof Clips ook wel wonderclips genoemd werken fijner de spelden en beschadigd de stof niet met gaatjes.


Stof Clips in velen maten

De Prym stof clips zijn een geweldige manier om uw stof vast te zetten terwijl u naait. De clips zijn een geweldig alternatief voor spelden, en ze kunnen verschillende delen van uw werkstuk vasthouden zonder schade te veroorzaken. Dit is ook een zeer handig hulpmiddel voor quilt(st)ers om alles vast te klemmen. De stof clips zijn er in verschillende maten en kleuren, zodat u de perfecte set voor uw project kunt vinden. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken - gewoon klemmen en klaar!

De Stof clips lijken wel wasknijpers! Ze kunnen wijd open door ze in te drukken en kunnen om meerdere lagen stof. De sterkte van de stof clips zorgt ervoor dat ze bij verschillende soorten bewerkingen kunnen helpen.

Ook handig voor quilters om alles te klemmen

Naarmate je vaker met stof clips gaat werken, wordt je er steeds handiger mee. Spelden blijven nog wel veel gebruikt bij naai(st)ers.
De spelden hoeven ook niet volledig vervangen te worden, want er blijven altijd naai-werken die gemakkelijker met spelden werken. Zoals plooien zetten of bij zomen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8423 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.