Laden...

Gutermann Maraflex elastisch

Gütermann Maraflex werkt perfect op elastisch stoffen, de elastisch naaigaren Maraflex beweegt met elke beweging mee.


Gütermann Maraflex elastisch naaigaren

Elastisch naaigaren van Gütermann Maraflex is erg elastisch garen en werkt op alle naaimachines! En daardoor ideaal voor alle elastische stoffen welke nu volop in het modebeeld zijn te vinden. Door de rekbaarheid tot 80% is deze naad bijzonder flexibel en scheurvast. De Gütermann Maraflex is beschikbaar in 60 kleuren en van toepassing op lichte tot middelzware gebreide kleding en elastische weefsels, zoals jersey of stoffen met elastaan. Gütermann Maraflex u het heel goed naast de gewone Gütermann naaigaren gebruiken, de kleurnummers komen overeen.
 
Gütermann Maraflex wordt altijd gebruikt als boven en onderdraad en met een geringe aanpassing op de draadspanning genaaid. Zo heeft de naad de ruimte om later optimaal uit te rekken. Het beste resultaat voor een elasticiteit naad wordt bereikt met ongeveer vier steken per centimeter. Of het nu gaat om een ronde hals, aanliggende zoomnaden of boorden aan pijpen en mouwen, Gütermann Maraflex maakt kleding flexibel. Het past uitstekend bij hoodies, jogging of kinderbroeken. Bij niet-rafelende stoffen is omslaan en afzomen niet meer nodig: gewoon de extra naad plat afsnijden en klaar.

Aanbevolen stoffen
- Lichte tot middelzware gebreide stoffen, bijvoorbeeld jersey
- Lichte tot middelzware elastisch gebreide weefsels, bijvoorbeeld stoffen met elastaan

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8416 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.