Laden...

Bernina Borduurringen

Met de juiste Bernina borduurring borduurduurd u met meer precisie. Maak hiier de juiste borduurring voor uw borduurmachine.


Bernina Borduurringen in alle maten

Al u een Bernina borduurmachine heeft zitten er uiteraard Bernina borduurringen bij maar soms net niet de juiste maat! Bernina heeft een breed assortiment borduurringen van kleine tot grote borduuroppervlakken, gaat u voor klein 50x72mm borduuroppervlak of wild u juist extra groot zoals de jumbo hoop van 40x21mm? met de Bernina borduurringen kunt u alle kanten op. Bernina borduurmachines maken verbluffende borduurresultaten die gemakkelijk worden ingespannen door het eenvoudig te bevestigen en los te maken aan de buitenringen.

Hieronder vind u de borduurringen voor uw Bernina borduurmachine voor borduurmodules maat S, M en L uit onze collectie. Als u niet zeker weet welke Bernina borduurringen op uw borduurmachine past, kijk dan even naar de producttekst waar de Bernina borduurmachines op staan die voor die borduurring geschikt zijn.

kleine borduurraam
Met een max. borduurvlak van 50 x 72mm is bij uitstek geschikt voor kleine borduurontwerpen en voor borduren met de vrije arm.

Medium borduurraam
Medium borduurring met een max. borduurvlak van 100 x 130mm is ideaal voor middelgrote borduurprojecten.

Ovaal borduurraam
De grote ovale borduurring heeft een max. borduurvlak van 145 x 255mm hiermee kunnen grote borduurpatronen worden gerealiseerd. Het is daarnaast ideaal voor het combineren van meerdere kleine motieven.

Mega borduurraam
Een Mega borduurring met max. borduurvlak 150 x 400mm is een borduurraam van professionele kwaliteit voor het borduren van extra grote borduurontwerpen, gecombineerde motieven en sierranden. 

Hoop ‘N’ Buddyz
Met behulp van het inzetstuk voor borduurring Hoop ‘N’ Buddyz wordt het gemakkelijk om petten maar ook gladde of moeilijk te borduren stoffen te borduren. 

Bernina borduurringen met ergonomische draaisluiting

Door het “twist-lock” mechanisme kun je de stof super makkelijk in het borduurraam spannen. Door 2 drukknoppen aan de zijkant van de draaiknop schiet de ring los en is de ring weer geopend. 
 
De Bernina Midi borduurring van 265 x 165mm biedt het zelfde comfort en dezelfde nauwkeurigheid als de borduurramen Maxi en Jumbo en is ideaal voor middelgrote borduurmotieven.

Borduurraam maxi
De groote Bernina Maxi borduurring met een max. borduurvlak van 210 x 400 mm kunt u speciale en extra grote borduurmotieven, combinaties van motieven en sierranden maken.

borduurraam Jumbo
De borduurring Bernina jumbo met max. borduurvlak 260 x 400mm is bij uitstek geschikt voor bovenmaatse borduurprojecten. Dit is met name geschikt voor extra grote borduurmotieven, combinaties van motieven en sierranden

 

Hoe Bernina Borduurringen bevestigen en verwijderen

Wanneer je Bernina borduurringen vast wil maken of weer wilt verwijderen druk je beide bevestigingsmechanismen naar elkaar toe en druk de borduurring erop of til de borduurring op om deze weer te verwijderen

  1. Zet de naald en de borduurvoet omhoog en schuif de borduurring onder de voet. De naald moet in de hoogste stand staan wanneer je de borduurring bevestigt om te voorkomen dat de stof blijft haken en / of de naald buigt.
  2. Houd beide bevestigingsmechanismen (1) van de borduurring naar elkaar toe.
  3. Plaats het middelpunten van de borduurring (kleine bevestigingsklemmen) over de beugel van de borduurarm (2).
  4. Druk naar beneden totdat deze op zijn plaats klikt; laat vervolgens het bevestigingsmechanisme van de borduurring los.

 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8654 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.