Lockmachine tas

Als u in het bezit bent van een lockmachine tas dan neemt u overlockmachine makkelijk mee naar naailes. Door de handige vakken kunt u alle accessoires van de lockmachine in één keer meenemen. 

Filteren en sorteren

13 producten

Sorteren op:
Lockmachine tas XL, zwart
Niet in voorraad
39,50
Lockmachine tas, zwart
34,50
Lockmachine tas, paars
34,50
Lockmachine tas, blauw
34,50
Lockmachine tas, rood/roze
34,50
Beschermhoes voor lockmachines
7,50
Brother lockmachine tas
Niet in voorraad
41,00
Bernina rode Overlocktas
49,00
Bernette lockmachine tas
46,00
Lockmachine tas, Zwart
60,00
Lockmachine tas, Rood
60,00
Bernina L850/L860/L890 trolley
Speciale prijs 359,00 Normale prijs 399,00
Babylock trolley L
outlet
Speciale prijs 299,00 Normale prijs 449,00
per pagina

Lockmachine tas kopen?

Als u eenmaal een goede lockmachine heeft dan zou u deze natuurlijk goed willen opruimen? daarom heeft Huissteden.nl ook een zeer uitgebreid assortiment lockmachine tassen voor lockmachines. Een goede stevige lockmachine tas is onmisbaar wanneer u uw lockmachine veilig wilt opbergen of meenemen naar naailes. Een lockmachine tas is ideaal voor opslag of vervoer van de overlockmachine. De meeste tassen zijn met een rits waardoor u eenvoudig de lockmachine in tas kan zetten en er uithalen. De geharde onderkant van de tas geeft extra stabiliteit. De tassen hebben allemaal handvatten waardoor u de machine comfortabel in de hand kunt houden. Er zijn dus een aantal goede redenen om te denken dat het kopen van één van deze tassen een geweldig idee is.

De voordelen van lockmachine tas

Er zijn een aantal duidelijke voordelen te vinden wanneer u een tas voor uw lockmachine koopt. Om te beginnen helpt dit u om de lockmachine netjes op te ruimen samen met alle accessoires bij elkaar. Een ander aspect om te overwegen is de veiligheid. U wilt geen scherpe en potentieel gevaarlijke objecten in huis laten liggen, vooral als u jonge kinderen heeft die misschien denken dat het speelgoed is.
Als u de juiste tas heeft, betekent dit natuurlijk ook dat u uw naaimachine gemakkelijk en comfortabel kunt vervoeren.

Welke lockmachine tas kies ik?

Natuurlijk kijkt u welke kleur u het leukst vindt. Vanzelfsprekend kijkt u naar de maat tas voor de lockmachine, of deze wel groot genoeg is om uw lockmachine comfortabel in op te ruimen en zonder enige vorm van schade te riskeren.
Als u veel accessoires heeft om op te bergen, dan zult u ook graag een tas hebben met genoeg vakken om het er allemaal in te stoppen.
 

Welke merken lockmachines passen in één tas?

Bijna alle meken lockmachines passen in één tas, als u maar de juiste kiest!
De grote merken Lockmachines zoals Bernina lockmachines die een grote model nodig heeft, Of heeft u één Juki lockmachine die in bijna alle tassen passen. Babylock lockmachine heeft zeer grote modellen tot compacte modellen, dus kijk welke het paste bij u Babylock model past. Uiteraard past een Pfaff lockmachine ook in een lockmachine tas.
 

Andere lockmachine accessoires

Bij Huissteden.nl kunt u meer uit uw lockmachine halen. U vindt in ons assortiment daarom niet alleen Lockgaren en naalden maar ook andere accessoires die uw lockmnachine nét iets completer maken. Denk bijvoorbeeld aan handige lockmachine voetjes of een afvalbakje, zodat niet alle afgesneden stof op de grond valt. Ook voor onderdelen voor de lockmachine zit u bij ons goed, zelf een lockmachine mesje vervangen? u kan het! of een voetpedaal reageert niet meer lekker. Wij hebben het!