Laden...

Vlies, Lijm, Tape, Reparatie

Prym heeft een zeer groot assortiment in kleefmiddellen of anders gezegt reparatie-materialen. Dus wilt u wat repareren op uw kledingstuk, dan heeft  Prym de oplossing ervoor.


Prym reparatie-materialen

De meest uiteenlopende stoffen en materialen, van katoen en kunstvezel tot en met leer, laten zich met het kleefmiddel uit het Prym assortiment probleemloos verwerken of bewerken. Permanent kleefmiddel en kleefmiddel die alleen bedoeld is om iets tijdelijk te fixeren, bieden onbeperkte mogelijkheden voor veelzijdig en creatief werken. De uitwasbaarheid van de meeste kleefmiddelen zorgt voor extra gebruiksgemak en vormt een bijzonder bijkomend kwaliteitsaspect. De handzaamheid bij het aanbrengen op vlakken, de precieze dosering en de onmiddellijke verwerkbaarheid tijdens het naaien met de machine, zorgen voor extra gemak bij het gebruik van de kleef- en reparatieartikelen en bieden tal van interessante en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. De kleefmiddelen voldoen aan alle wettelijke voorwaarden en normen. Of Prym reparatiedoek die u gebruikt om kleding aan de binnenzijde te repareren.
    

Voorbeelden van Prym reparatie-materialen

Textiellijm

De Prym Textiellijm voor textiel zorgt voor een blijvende verbinding van gelijmde stoffen. De lijm is ook bij uitstek geschikt voor kunststof, rubber, hout, metaal enz. Ook is er Prym lijm voor leer die leer perfect vasthoud aan elkaar. Of moet het tijdelijk plakken? Dan heeft Prym tijdelijke lijmspray in een spuitbus

Smeltkleefdraad

Met de Prym smeltkleefdraad kunt u zomen met onzichtbare naden maken. De smeltkleefdraad vervangt de draad bij de naaimachine of overlockmachine. Na het bijknippen van de stof de zoom gewoon om strijken.

Wonder Tape

De Prym wondertape is een geweldig hulpje bij het naaien van gordijnen, zomen en ritssluitingen. Zeker in rekbare stoffen. Deze dubbelzijdige kleeftape fixeert alles wat even tijdelijk moet worden vastgezet om iets aan-, in-, of om te naaien. Lastig vastspelden of vasthechten is zo voorgoed verleden tijd. Prym wondertape verdwijnt bij het wassen.

Rafelstop

Met de Prym rafelstop (Fray Check) wordt het uitrafelen van knoopsgaten, naden, manchetten, zomen en overhemdkragen verhinderd.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8654 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.