Laden...

Draaddoorhaler

Een van de meest essentiële onderdeel is tegenwoordig wel een draaddoorhaler! Een draadrijger is waarbij de draad door het oog van de naald gehaald wordt.


Draadoorhaler kopen

Kent u het probleem ook? Dat u de draad niet in het oog van de naald krijgt! U bent niet de enige die dit probleem heeft. Een losse draaddoorhaler kopen kan de oplossing zijn als beginner, het is de perfecte manier om gemakkelijk een draad door de naald in te rijgen. Je ziet ook tegenwoordig veel naaimachines waar een draaddoorhaler is ingebouwd. Door de hendel naar beneden te trekken de draad om de haak leggen en los te laten en de automatische draad inrijgen rijgt het draad door de naald voor u in. U zal waarschijnlijk wel even moeten leren hoe u een automatische draaddoorhaler gebruikt, maar als u het doorheeft zal het veel tijd en moeite te besparen bij het inrijgen van uw naaimachine.

Volgorde automatische draaddoorhaler:

  1. Rijg uw naaimachine in tot naaldhoogte.
  2. Zet de naald in de hoogste stand door het handwiel in uw richting te draaien.
  3. Zet uw naaivoet omlaag
  4. Zet de draaddoorhaler omlaag en haak de draad op de draadgeleider.
  5. Leid uw draad in de haak terwijl u uw inrijger naar beneden trekt
  6. Laat uw inrijger los, uw naaimachinenaald wordt ingeregen. Trek uw draad strak en uit de weg om te beginnen met naaien.

Hoe verwijder ik de automatische naaldinrijger?

Een automatische draaddoorhaler die tegenwoordig op veel moderne naaimachines zit kan uiteraard kapot gaan en dan wilt u vast vervangen. Om dit goed te doen Laat u de persvoetlichter zakken en laat u de automatische draaddoorhaler zo ver mogelijk zakken. Draai de buitenste haak los om hem los te maken en trek hem vervolgens naar buiten om hem van de naaimachine te verwijderen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7263 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.