Markeer / Meetgereedschap

De Prym biedt een grote keuze aan markeringshulpmiddelen en meetinstrumenten. Prym biedt alle denkbare oplossingen voor creatief en nauwkeurig werk.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 74

sort-descending
Prym krijtpotloden 2x wit
4,10
Prym krijtpotloden blauw/wit
4,10
Prym krijtpotloden wit, roze
4,10
Prym krijtpotloden roze/blauw/wit
6,80
Prym grijs kleermakerskrijt
3,70
Prym blauw/geel kleermakerskrijt
3,70
Prym kleermakerskrijt met houder
3,70
Prym slijper voor kleermakerskrijt
6,80
Prym krijtradeerwieltje, stokje
8,40
Prym krijtradeerwieltje met dubbele markering
15,20
Prym krijtradeerwieltje, muis
10,10
Prym krijtpoeder Wit
5,60
Prym krijtpoeder Geel
5,60
Prym Radeerwieltje, getand
7,30
Prym Radeerwieltje, glad
7,30
Prym rokspuit aluminium
44,90
Prym Rokspuit Kunststof
39,30
Prym rokspuit vervangstuk
10,10

Meten is weten met Prym

De maat nemen is één ding. De maat houden iets heel anders. Beide is geen enkel probleem met het professionele meet- en markeergereedschap van Prym. De gepatenteerde linialen van Prym zijn voor al uw stoffen en patronen het ideale hulpmiddel. Praktische en ergonomische gereedschappen zorgen er voor dat u alle maten precies kunt overbrengen op uw werkstuk. Net zoals bij alle Prym producten worden ook bij dit assortiment hoge eisen gesteld aan de materialen en hun afwerking. Precisie is bij linialen evenzeer een cruciaal vereiste als een goede “grip” bij alle markeergereedschappen.
 

Linialen

Of het nu naai- of patchworkwerkzaamheden betreft: In het Prym assortiment vindt u voor elke toepassing de bijpassende, ideale liniaal. Transparante linialen vergemakkelijken de maatneming op lichte en donkere vlakken – zonder vertekening en ultraprecies dankzij gelaserde maatstreepjes en markeringen. Dankzij hun dikte en de robuuste uitvoering zijn rol- en hobbymessen veilig hanteerbaar. De combinatie van al deze eigenschapen maakt de Prym-linialen zo uniek dat zij gepatenteerd werden.
 

Meetlinten

Dankzij hun polyfibermateriaal zijn de Prym meetlinten uiterst buigzaam en toch volmaakt vormstabiel. Een exacte opdruk is een absolute voorwaarde voor net zo precies meten, ook dankzij de millimeter nauwkeurig gemonteerde eindkapjes.

 

Markeren, aftekenen en krijten op stof

Het markeren van kleding is onmisbaar als u zelf kleding maakt. Het is dus een onmisbaar hulpmiddel voor op stoffen tijdens het knippen en naaien. Voor het aftekenen bieden we daarom ook een uitgebreid assortiment aan krijt- of markeerstiften. Oriënteer je rustig op wat er beschikbaar en hoe het werkt. Zo vindt u gegarandeerd het juiste afteken materiaal voor uw stof.