Singer voetpedaal

1
arrow-down
2
arrow-down

Is uw voetpedaal van de Singer naaimachine defect en zoekt u een vervanging? Bij Huissteden.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan Singer voetpedalen die passen bij verschillende modellen en behoeften. Of u nu een eenvoudige basisvoetpedaal nodig heeft of op zoek bent naar een geavanceerder model met extra functies, wij hebben het allemaal.

tune Filteren en sorteren

13 producten

sort-descending
Singer voetpedaal met 3 contactpunten
41,00
Singer 1000 t/m 9000 serie Voetpedaal
41,00
Singer 7000/Futura/Quantum/XL voetpedaal
41,00
Singer voetpedaal 14u
43,00
Singer voetpedaal 200/300/400 serie
71,00
Singer lucht pedaal, klein model
36,00
Singer lucht pedaal, groot model
38,00
Singer voetpedaal lockmachine
95,00
Singer voetpedaal met 5 contactpunten
65,00
Singer 300/600 serie voetpedaal
Niet in voorraad
70,00
Info
Mechanisch voetpedaal
48,00
Singer voetpedaal C-8000
35,00
Stroomkabel 2.8m lang
9,95

Singer voetpedaal voor het juiste model

Een Singer voetpedaal is een essentieel onderdeel voor uw naaimachine, met een pedaal kunt u de snelheid met uw voet regelen. Het is van cruciaal belang dat u over een goed werkend voetpedaal beschikt, aangezien dit een grote invloed heeft op de prestaties en snelheid van uw naaimachine. Voor de meeste huidige modellen bieden wij vervangende pedalen aan. Huissteden.nl biedt vervangende pedalen voor de meeste huidige Singer modellen, zodat u zeker een geschikt pedaal voor uw naaimachine kunt vinden. Dus als u op zoek bent naar een Singer voetpedaal van hoge kwaliteit dat precisie, comfort en veiligheid biedt, hoeft u niet verder te zoeken. Verglijk ze op onze website of neem contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.

Voetpedaal aansluiten op uw Singer naaimachine

Voor dat u de Singer naaimachine aansluit, moet u controleren of de vermelde waarden in volt en hertz (230V – 50Hz) overeenstemmen met de elektrische aansluitingen bij u thuis.

Plaats de naaimachine op een stabiele ondergrond. Indien nodig de stabiliteit van de machine bijregelen door te draaien aan de stel schroef aan de onderzijde. Indien u de naaimachine op gelakte meubel staat, een antisliponderlegger onder de naaimachine leggen.

Zorg ervoor dat de hoofdschakelaar in de positie 0 = uit staat.
Steek de koppelstekker in het stekkerhuis van de naaimachine en de netstekker in het stopcontact.

Nu kan de motor en het licht worden ingeschakeld wanneer de hoofdschakelaar op positie I = aan staat.

Met het voetpedaal wordt de naaisnelheid geregeld. Hoe dieper u het voetpedaal indrukt des te sneller werkt de machine. Wanneer u het voetpedaal loslaat, stopt de machine automatisch.
Wanneer u de machine
     

Zoekt u een voetpedaal voor een ander merk?

Wij verkopen alle merken en modellen voetpedalen. We hebben dus een ruim assortiment naaimachine voetpedalen, Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!