Laden...

Rondbreinaalden

De rondbreinaalden van Prym maken het breien gemakkelijker, comfortabeler en mooier.


Prym rondbreinaalden zijn zeer buigzaam

De prym rondbreinaalden zijn gemaakt van hoogwaardig, synthetisch materiaal en zijn buigzaam waardoor u perfect mutsen, omslagdoeken en cols kan maken. Door de druppelvormige punt zijn de Prym rondbreinaalden zeer geschikt voor beginners. De Prym rondbreinaalden bieden u uren breiplezier. Deze rondbreinaald staat er om bekend door de vorm van de naalden en door de ronding. Afhankelijk van het breiproject kun je verschillende koordlengte gebruiken. De standaard koordlengte van rondbreinaalden zijn tussen de 40 - 120 cm, waarbij vooral de 40 cm touwen altijd de korte naaldpunten hebben.

Wat doe je met rondbreinaalden?

De Prym rondbreinaald is bijna een alleskunner. Je kunt ze gebruiken voor sjaals en natuurlijk voor rond breiwerk. Omdat uw hele breiproject zich op het touw van de naald bevindt, wordt het wegglijden van de voltooide steken van de naald verminderd. Kleinere diameters, zoals sokken of babykleertjes, kunnen echter beter worden gebreid met breinaalden zonder knop.

 

 

 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7917 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.