Laden...

Borduurmachine naalden

Door rekening te houden met het weefsel en de dichtheid van de stof, het type versteviging en zelfs de draadkeuze, kunt u een borduurnaald kiezen waarmee u prachtige borduurontwerpen kunt borduren.


Machine borduurnaalden kiezen

Er zijn verschillende soorten borduurmachine borduurnaalden om uit te kiezen, elk ontworpen voor een specifiek doel. Naalden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, en zijn gemaakt van staal, vernikkeld staal van titanium. Het type stof waarmee u werkt, is de belangrijkste factor bij het kiezen van een borduurnaald. De verkeerde naald kan delicate stoffen beschadigen, dus het is belangrijk om het juiste type voor de klus te gebruiken. Er zijn vier hoofdcategorieën van stoftype: bevestigd, gebreid, stretch en sheer. Geweven stoffen reageren op katoen, linnen en zijde en worden het beste genaaid met een scherpe ronde naald. Deze stoffen hebben een duidelijke goede en afwijkende kant, dus zorg ervoor dat u uw ontwerp op de juiste kant legt voordat u gaat naaien! Gebreide stoffen omhoog T-shirts, truien en fleece en moeten worden genaaid met een balpennaald, die een afgeronde punt heeft die tussen de steken glijden. Glimmende stoffen zoals chiffon en organza moeten worden genaaid met een zeer fijne, scherpe naald of een speciale draad zoals Madeira metallic of rayon garen. Wanneer u een borduurmotief voor uw project kiest, bedenk dan hoe dicht het ontwerp is en welke kleur garen gebruikt zal worden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8434 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.