Bernette naaivoetjes

1
arrow-down
2
arrow-down

Het assortiment van Bernette naaimachine voetjes biedt verschillende opties, of u nu kleding, decoraties of quilts maakt, deze hoogwaardige Bernette naaivoeten zorgen voor een perfect resultaat. Naast deze specifieke voetjes zijn er ook algemene accessoirevoeten die geschikt zijn voor verschillende soorten steken en technieken en ze passen op vrijwel alle Bernette modellen.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 42

sort-descending
Bernette Naaivoetenset b33/b35
75,00
Bernette Blinde ritsvoet
8,00
Bernette 1/4 Quiltvoet met geleider
8,50
Bernette overlockvoet
8,00
Bernette blindzoomvoet
8,00
Bernette Koordvoet
8,00
Bernette Rimpelvoet
11,00
Bernette Ritsvoet
8,00
Bernette Rolzoomvoet
8,50
Bernette verstelbare biasbandvoet
18,50
Bernette Standaardvoet
8,00
Bernette teflonvoet
10,00
Bernette B70,B79 Borduurvoet met veer
22,00
Bernette Quilt- Stopvoet
13,50
Bernette Boventransportvoet
35,00
Bernette B37,B38 Randgeleider
17,00
Bernette B37,B38 Blinde ritsvoet
23,00
Bernette B37,B38 Rimpelvoet
19,00

Bernette naaimachine voetje kopen?

Koopt u één Bernette naaivoetje uit ons assortiment dan biedt verschillende opties, elk met hun eigen unieke toepassingen. Zo is er bijvoorbeeld de overlockvoet, waarmee u eenvoudig overlocksteken kunt maken voor een nette afwerking van stoffenranden. Met de ritsvoet kunt u moeiteloos ritsen inzetten, terwijl de knoopsgatvoet u helpt bij het maken van perfecte knoopsgaten in verschillende maten.

Naast deze specifieke voetjes voor uw Bernette naaimachine zijn er ook algemene accessoirevoeten die geschikt zijn voor verschillende soorten steken en technieken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld blinde zomen, satijnsteken en applicaties maken.

Bernette naaivoet verwisselen

Het gebruik van de Bernette naaivoeten is eenvoudig en veelzijdig. Ze passen op vrijwel alle Bernette modellen en kunnen snel en zonder extra gereedschap worden verwisseld. Dankzij hun stevige constructie gaan ze bovendien lang mee en blijven ze ook bij intensief gebruik goed presteren.

Naaivoet verwijderen

Draai het handwiel naar u toe en plaats de naald in z’n hoogste stand en de voet omhoog. Druk op het heveltje aan de achterzijde van de voet. Het naaimachine voetje valt eraf.

Naaivoet bevestigen

Voor het plaatsen van het naaimachine voetje legt u deze onder de pen van de voethouder en u laat de voethouder met behulp van de persvoethevel, op het naaimachine voetje zakken en vastklikken. Controleer of de naaivoet goed is bevestigd door de naaivoetlichter omhoog en omlaag te brengen.
  

Bernette andere accessoires

Naast de bekende Bernette naaimachines hebben ze ook lockmachines en cover machines en nóg veel meer! Wat dacht u van spoeltjes of andere accessories of onderdelen zoals een voetpedaal.

Ander merken Naaimachine voetjes

Naaivoeten zijn onderling zijn niet uitwisselbaar tussen de merken.
Heeft u geen Bernette naaimachine? Ga dan voor de juiste: