Prym

Prym heeft een zeer groot assortiment in naai- hand- en quilt accessoires. Daarom heeft Huissteden.nl in Barneveld ook Prym in zijn collectie zitten.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 979

sort-descending
Prym Draaibare naaldenverdeler
9,00
Prym Tornmesje, standaard
5,60
Prym Tornmesje, Groot
7,30
Prym Centimeter
4,60
Prym Centimeter met drukknop
5,10
Prym Wondertape
8,40
Prym Gaatjestang
21,30
Prym naainaalden No.11
2,70
Prym Gereedschapset voor drukknopen Jersey Ø8/10mm, For Creative Tool
Niet in voorraad
6,20
Info
Prym Gereedschapset voor ringen Ø4/5/8mm, For Creative Tool
9,50
Prym Inlays, For Creative Tool
3,20
Prym Doorsteekgereedschap For Creative Tool, 2,5-4,0mm
7,90
Prym Doorsteekgereedschap For Creative Tool, 4,5-6,0mm
7,90
Prym Gereedschapset siernieten 9mm
6,20
Prym Gereedschapset drukknopen Anorak 12+15+20mm
9,50
Prym Gespen voor tuinbroeken, 35mm
5,10
Prym mouwophouders
8,40
Prym Gereedschapset Sport & Camping, For Creative Tool
6,20

Prym producten

Prym is wereldwijd een van de grootste en de meest innoverende fabrikanten in fournituren met ongeveer 3.300 werknemers. Prym is voornamelijk bekend om zijn scharen, rolmessen, meetgereedschap, markeer- en tekengereedschaphandnaalden, spelden, tornmesjes, spoeldoosjes en opbergboxen. Met prym accessoires in huis is succes gegarandeerd. 
  

Wij hebben Prym in verschillende groepen verdeeld dit om makkelijk te maken:
 

Elastiek, Band en Koord

Prym biedt een breed assortiment aan elastiek voor de reparatie van versleten broeken en tailleband. De creatie van kinderkleding en lingerie. Voor fitness- of sportkleding. Knoopsgatenelastiek voor baby- en zwangerschapkskleding. En voor haak-en breiwerk.

Drukknoppen, ringen en sluitingen

Sluitingen gemaakt door Prym bieden de gebruiker een hoog niveau van comfort dankzij de veilige verwerking. Met behulp van hoogwaardige materialen, werken alle producten precies, zijn ze corrosiebestendig en hebben ze een lange levensduur. Al generaties lang produceert Prym absoluut betrouwbare sluitsystemen: drukknopen, jersey drukknopen, sport- en campingdrukknopen, jeansknopen en oogjes.

Huishoud, Opberg, Diverse

De zachte reiniging, zorg en preventieve bescherming van textiel staan centraal in de beschermings- en onderhoudsproducten. Prym's uitgebreide reeks slimme opslagideeën helpt om dingen georganiseerd te houden.

Vlies, Lijm, Tape, Reparatie

De meest uiteenlopende stoffen en materialen, van katoen en kunstvezel tot en met leer, laten zich met het kleefmiddel uit het Prym assortiment probleemloos verwerken of bewerken.

Markeer & Meetgereedschap

De maat nemen is één ding. Maar goed aftekenen is iets heel anders. Beide is geen enkel probleem met het meet- en markeergereedschap van Prym: De gepatenteerde linialen van Prym zijn voor al uw stoffen en patronen het ideale hulpmiddel. Praktische en ergonomische gereedschappen zorgen ervoor dat u alle maten precies kunt overbrengen op uw werkstuk.

Breinaalden & Haaknaalden

De Prym breinaalden, haaknaalden en rondbreinaalden tonen klasse als het gaat om hun vakmanschap en de doordachte en innovatieve details.

Spelden & Handnaalden

Spelden, handnaalden en veiligheidsspelden van Prym staan bekend om hun voortreffelijke kwaliteit. Karakteristiek is de uitmuntende verwerking en hun prettige hanteerbaarheid. Slanke punten, die de stof niet beschadigen, en een optimale elasticiteit vervolmaken de eigenschappen.

Schaar & Rolmes

Uiterste zorg en tientallen jaren kennis zijn de ingrediënten die Prym naai- en kleermakerscharen zo bijzonder maken. Zij bieden de hoogste precisie en snijzekerheid, van de aanzet tot de punt of u nu jersey, jeans, zijde of linnen knipt.

Color snaps

De Prym Color Snaps zijn kleurrijke plastic drukknoppen. De drukknoppen hebben een geringe sluitkracht nodig en zijn daarom volledig van kunststof / plastic. Prym ColorSnaps komen vaak in baby kleding voor.


Waarom Prym kopen

Prym is opgericht rond 1530 en is daardoor een van de oudste industriële familiebedrijven in Duitsland en in de wereld. Prym.

Prym werkt continu aan innovatieve oplossingen, ze ontwikkelen al producten om te voldoen aan de behoeften van morgen en hebben succes door kwaliteit te leveren. Omdat Prym regelmatig in gesprek is met klanten en consumenten proberen ze toekomstige behoeften in een zeer vroeg stadium produceren. De kern van de Prym zijn creatieve producten voor hobby's en ambachten, zeer modieuze bevestigingssystemen en accessoire te maken.

Kwaliteit

Als bedrijf met een traditie van hoge kwaliteit voldoet Prym aan de eisen van internationale kwaliteitsnormen. Terwijl strenge controles zorgen voor een constant hoge kwaliteit als het gaat om materiaal, vorm en kleur. Alle Prym producten onderscheiden zich door hun duurzaamheid en een zeer functioneel ontwerp.