Laden...

Alles voor het strijken

Verschillende strijkaccessoires helpen uw strijken te gemakkelijker. Wat dacht u van perskussens, strijkliniaal, strijkmat of een hoes.


Prym strijkijzer en accessoires

Met een Prym mini-strijkijzer kan u quilts en kleding perfect te strijken, er zijn verschillende accessoires die u kunnen helpen om uw stof perfect te strijken. Heeft u bijvoorbeeld last van lastige plekken, dan beschermt de hoogwaardige strijkhandschoen u tegen de hitte en stelt u in staat nauwkeurig te werken. Je kunt pluisjes ook snel verwijderen met zijn achterkant. Stoffen die erg gevoelig zijn voor hitte, moeten worden gestreken met een strijkdoek. Hierdoor bescherm je de stof optimaal. Mouwen strijken kan een gedoe zijn, maar met een handige mouwstrijkplank kunt u dit werk snel uitvoeren. Hij is gemakkelijk op te zetten en dankzij de cm-schaal is de kleine strijkplank onmisbaar voor professionele naaisters. U moet gebruik maken van een strijkplank ei uitzonderlijk gevoelige gebieden, zoals uitsparingen, manchetten of gebogen naden. En heb je onderweg geen strijkplank bij de hand, dan is de praktische strijkdeken.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7564 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
3-3-2022

Goede informatie over de naaimachine onderdelen, Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle levering. .

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.