Laden...

Olie en schoonmaak

Loopt u naaimachine of lockmachine niet meer gesmeerd? Dan heeft die waarschijnlijk olie nodig? wij verkopen diversen producten om uw machine weer goed te krijgen. 


Naaimachine olie kopen?

Het spreekt voor zich dat naaimachine olie essentieel is voor een efficiënte, soepele werking van uw huishoud of industriële naaimachine verbeteren. Als u uw de naaimachine niet genoeg smeert, zullen alle bewegende delen sneller slijten. Maar sommige merken hebben meer olie nodig dan andere merken, dit heeft vaak te maken met het spoelhuis systeem in de naaimachine. Dus gaat u naaimachine olie kopen dan zal uw naaimachine in het algemeen beter lopen als u hem regelmatig smeert en schoonmaakt. Hij zal ook minder lawaai maken tijdens het naaien. Bij de meeste naaimachines zul je eerst de pluizen en stukken garen moeten verwijderen die zich tijdens het naaien ophopen en vervolgens druppels olie aan moeten brengen. 
  

Waarom naaimachine olie gebruiken?

De olie voor een naaimachine of lockmachine is geurloos, lichttransparant synthetisch smeermiddel. De belangrijkste ingrediënt in deze olie is een chemisch verwerkt aardolieproduct, hoewel er extra ingrediënten zijn die ook behoorlijk effectief zijn bij het smeren van uw naaimachine. Als u eerder een naaimachine heeft gebruikt, weet u al dat deze regelmatig moet worden onderhouden om het hardlopen te verlengen en de levensduur te verlengen. Een deel van het zorgen voor uw naaimachine houdt in dat je het regelmatig moet oliën. (In de gebruikershandleiding van uw machine toont u hoe u dit moet doen). Dus oilie verhoogt de levensduur van uw naaimachine. Dus goed oliën helpt de levensduur te verlengen door slijtage in al zijn werkende delen te verminderen en roest- en corrosiepogingen te voorkomen.
 

Reinigen van de naaimachine

Begin met verwijderen van alle naaigaren, steekplaat, naaimachine naald, naaimachine voetje en spoelhuis en als het bij u naaimachine kan de grijper. Zorg ook de naaimachine is losgekoppeld van een stroom.

Blaas met behulp van perslucht stof en pluisjes van binnenuit de machine. Het is belangrijk dat kleine stukjes vuil en vuil vóór het smeren worden verwijderd, omdat dit zich vermengt met naaimachine-olie en achterblijft. Houd bij gebruik van perslucht de bus op een afstand van ongeveer 15 cm van de onderdelen die u schoonmaakt, in een ondiepe hoek die vuil weg van de naaimachine blaast in plaats van dieper daarbinnen.

Gebruik een stuk zachte stof of een stofdoek om de grotere oppervlakken en ruimten in de machine te reinigen. U kunt een vochtige doek gebruiken om moeilijk te verwijderen vuil aan te pakken, zodat u zeker weet dat de naaimachine en onderdelen daarna worden gedroogd.
  

Hoe een naaimachine oliën

Doe een paar druppeltjes olie op alle bewegende delen van de naaimachine. Als u niet zeker weet of een onderdeel van de naaimachine moet worden gesmeerd, moet u gewoon overwegen of deze tegen een ander onderdeel wrijft wanneer de machine in werking is.

Als u te veel olie gebruikt, gebruik dan een droge doek om het teveel voorzichtig en voorzichtig weg te wrijven.

Doe een paar druppels olie (1 á 2) in om de grijper te smeren. Kijk in de gebruikershandleiding, zodat u het goede onderdeel smeert. Nadat u de grijper van de naaimachine geolied heeft laat dan naaimachine even zonder garen lopen, zo wordt vermeden dat de stof wordt vervuild.elkaar.  
 

Olie voor industriële naaimachines

De ingrediënten voor industriële naaimachine olie zijn vergelijkbaar in hun chemie met de smeermiddelen die worden gebruikt voor huishoud naaimachines, maar in veel grote verpakking. Deze olie wordt vaak gebruikt om het oliebad onder in de industriële machine te vullen


Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6572 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.