lockmachine voetjes

Bereid u lockmachine uit met de juiste voetjes voor uw machine en haal dan maar uit u lockmachine!


Lockmachine voetjes

Er zijn vele merken lockmachines in de markt deze machines hebben natuurlijk ook diverse voetjes. Met de voetjes kunt u nog mooier en makkelijker resultaat krijgen. Dit bevordert natuurlijk het resultaat op uw kledingstuk. Neem bijvoorbeeld een blindzoomvoet die natuurlijk blindzoomd en gelijk overtollige stof wegsnijd waardoor bijvoorbeeld een gordijn een mooie zoom onderin heeft. Of kunt u de multivoet al met een multivoet kunt u heel mooi kralen en koord aan de stof locken. En zo zijn er natuurlijk vele voeten in omloop. Het ene merk heeft meer soorten als het andere merk. Dus wilt u meer uit u lockmachine halen kijk gerust dan even op u merk en model welke op uw machine past.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2527 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Fijne website, goede prijs en snelle levertijd

 
5-8-2019

Goed ingepakt, net als of je het in de winkel gekocht heb. Verder een bedank kaartje bij de bestelling is altijd prettig.

Site is logisch opgebouwd dus veel dingen snel gevonden

 
2-07-2019

Zeer snelle levering en alles netjes verpakt ontvangen, zeer groot assortiment en heldere uitleg beschreven Helemaal TOP.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.