Voetpedalen / Snoeren

1
arrow-down
2
arrow-down

Met de goede naaimachine voetpedalen kan u perfect de juiste snelheid te regelen. We hebben alle modellen en aansluitingen voetpedalen voor uw merk naaimachine.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 88

sort-descending
Stroomkabel 2.8m lang
9,95
Universeel los voetpedaal
Speciale prijs 25,00 Normale prijs 30,00
Singer voetpedaal met 3 contactpunten
41,00
Singer voetpedaal 200/300/400 serie
71,00
Singer lucht pedaal, klein model
36,00
Singer lucht pedaal, groot model
38,00
Singer 300/600 serie voetpedaal
Niet in voorraad
70,00
Info
Singer voetpedaal met 5 contactpunten
65,00
Singer 1000 t/m 9000 serie Voetpedaal
41,00
Singer voetpedaal 14u
43,00
Singer voetpedaal lockmachine
95,00
Singer 7000/Futura/Quantum/XL voetpedaal
41,00
Pfaff Voetpedaal 800/900
58,00
Pfaff Voetpedaal 1520-6152
95,00
Pfaff Voetpedaal 2010-2170
131,00
Pfaff tiptronic -creative pedaal 1067-7570
136,00
Pfaff Ambition 1.0/2.0-Passport voetpedaal
35,00
Pfaff Ambition 600 serie voetpedaal
68,00

koop online een naaimachine voetpedaal

Een voetpedaal is een essentieel onderdeel van elke naaimachine. Als de oude versleten of stuk is, heeft u een nieuwe nodig om verder te gaan. Bij ons vind u een grote selectie voetpedalen voor elke naaimachines, met verschillende aansluitingen. Koop online of kom langs en vind het juiste exemplaar voetpedaal voor uw naaimachine.

Voetpedaal naaisnelheid aanpassen

Met het voetpedaal wordt de machine gestart en stilgezet. Bovendien wordt de naaisnelheid met behulp van het voetpedaal geregeld. De naaisnelheid wordt geregeld door harder of zachter op de voetweerstand te drukken.

 

Voetpedaal naaimachine werkt niet goed

Maakt u ook grote projecten, of bent u gewoon een broek aan het omzomen, een naaimachine kan ongelooflijk nuttig zijn. Een veel voorkomend probleem bij naaimachines is dat het voetpedaal vaak niet goed meer functioneert. Hier zijn enkele tips voor het oplossen van uw voetpedaalproblemen. Haal de stekker uit het stopcontact. Controleer het pedaalsnoer op scheuren, breuken of dat er losse draden te zien zijn, dit omdat het een van de mogelijke reden kan zijn waarom het voetpedaal niet werkt. Als dit probleem voordoet dan kan u bij sommige merken een los pedaalsnoer aangeschaft worden. Het voetpedaal kan ook heel warm worden. Dit kan gebeuren als u na een lange tijd achter elkaar het voetpedaal gebruikt. Wanneer u dat voelt kunt u het beste even het pedaal laten afkoelen.

 

Welk model voetpedaal is voor mijn machine?

Als het voetpedaal voor uw machine is verdwenen of werkt niet goed meer? Dan is het tijd om een ander voetpedaal aan te schaffen om te zorgen dat u weer de naaimachine weer goed kan bedienen. Zorg ervoor dat u het goede voetpedaal voor het juiste merk en model naaimachine of lockmachine besteld aangezien niet alle machines hetzelfde voetpedaal hebben. Wij hebben allerlei voetpedalen voor de naaimachine in ons assortiment. U ziet hieronder dat er veel modellen voetpedalen leverbaar zijn. In ons ruime naaimachine voetpedalen assortiment op Huissteden.nl vindt u daarom verschillende merken. Kijk altijd naar de aansluiting die op u voetpedaal zit die in de naaimachine gaat hetzelfde is als die van u naaimachine.
 
Deze merken hebben specifieke modellen voetpedalen

 

Voetpedaal repareren

Een voetpedaal repareren kan vaak helaas niet meer, dit heeft te maken dat losse onderdelen vaak niet meer leverbaar zijn voor een oude voetpedaal. We adviseren ook dan vaak een complete voetpedaal met snoer kopen, zodat u niet zelf de snoeren hoeft om te zetten.


Past een universeel voetpedaal op elk merk naaimachine?

Een universeel voetpedaal past niet op alle merken naaimachines. Veel merken werken met een eigen systeem weerstand pedaal die alleen op dat merk werkt, zal u er dan een universeel pedaal op doen dan kan de motor stuk gaan. Dus pas altijd goed op wat u koopt. Wij adviseren altijd een origineel voetpedaal voor u naaimachine of lockmachine te kopen om problemen te voorkomen. Bij twijfel of het bij u machine kan neem dan contact op met ons, wij helpen u graag verder. Bel met 0342 - 491 591 of mail ons info@huissteden.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.