Opbergbox

Een naaibox zijn er in alle vormen en maten: plat, vierkant, doorzichtig, in kleuren, stapelbaar, enz. Huissteden.nl heeft alle merken naaiboxen.


Kies je eigen favoriete naaibox

Als je een naaibox zoekt, ben je bij Huissteden.nl aan het juiste adres! Of je nou de naaikamer of werkkamer gaat opruimen waar een naaimachine of lockmachine staat een functionele naaibox komt altijd van pas! Dus kies bij ons u favorieten naaibox we hebben een uiteenlopend assortiment aan plastic en houten naaiboxen.
  

Waar wordt een naaibox voor gebruikt?

Een naaibox is een nuttige aanvulling voor bijvoorbeeld een naaimachine, omdat naaien meestal veel losse accessoires met zich meebrengt. Van het speciale gereedschap voor de naaimachine tot creatieve toepassingen. Om tegen te gaan dat je alles kwijt bent, is een naaibox een optimale oplossing. Kleine vakken, laden en bakjes in de naaibox zorgen voor voldoende opbergruimte en een duidelijke structuur, zodat de benodigde naai-accessoires altijd snel kunnen worden vastgegrepen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
3084 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Online bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is supersnel

 
3-9-2019

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de medewerkers kennis van zaken hebben. Het bedrijf is ruim gesorteerd en online bestellen verloopt eenvoudig. Problemen worden goed opgelost.

Ze denken met je mee en grote voorraad.

 
26-01-2020

Komt vertrouwd en vriendelijk over. Behulpzaam in meedenken en helpen waar je niet uit kunt komen. Kom volgende keer zéker weer.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.