Prym Reparatiedoek

Prym heeft vele kleuren en materialen opstrijkbaar reparatiedoek die een hoge plak kwaliteit hebben.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 39

sort-descending
Prym Reparatiedoek jeans in 4 kleuren
5,10
Prym Reparatiedoek jeans in zwart
3,70
Prym Reparatiedoek jeans in donkerblauw
3,70
Prym Reparatiedoek jeans in middenblauw
3,70
Prym Reparatiedoek jeans in lichtblauw
3,70
Prym Reparatiedoek in wit
3,70
Prym Reparatiedoek in zwart
3,70
Prym Reparatiedoek in donkergrijs
3,70
Prym Reparatiedoek in lichtgrijs
3,70
Prym Reparatiedoek in marineblauw
3,70
Prym Reparatiedoek in middenblauw
3,70
Prym Reparatiedoek in hemelsblauw
3,70
Prym Reparatiedoek in bruin
3,70
Prym Reparatiedoek in beige
3,70
Prym Reparatiedoek in ecru
3,70
Prym Reparatiedoek in kameel
3,70
Prym Reparatiedoek in kaki
3,70
Prym Reparatiedoek in groen
3,70

Prym reparatiedoek in vele kleuren

Reparatiedoek van Prym gebruikt u om kleding aan de binnenzijde te repareren. Doel is vooral om de reparatie zo onzichtbaar mogelijk te maken met de juiste kleur Prym reparatiedoek. Weg gooien kan altijd nog! Herstel uw kleding met oog op het milieu of omdat u kleding er goed uit ziet want veel werk is het niet. Alles wat u nodig hebt is de juiste kleur reparatiedoek een schaar en een strijkbout. Met deze Prym reparatiedoek herstelt u in een handomdraai jouw mooie trui, bloes, broek of jas.
 

Prym kniestukken in diverse vormen

U weet hoe het gaat… kinderen die broeken dragen slijten die broeken veel te snel. elke moeder herkent dit wel! die ene fijne broek die je kind zo goed past is is nu al kapot. Met het buitenspelen iets te hard gevallen of uitgegleden, en nu zit er een gat of scheur op de knieën of ergens op de broek een winkelhaak. Maar gelijk weggooien hoeft niet Er zijn heel veel kleuren Prym kniestukken te koop om nog wat moois van die broek te maken zodat uw kind deze nog gewoon kan dragen.

 

Prym elleboogstukken in diverse materialen

Het doel van de elleboogstukken is gewoon mooi maar ook voor het vervangen van de beschadigde elleboog wat eenvoudiger en goedkoper is dan het hele kledingstuk vervangen. Mannen die vaak aan hun bureau werken met een colberts aan laten hun ellebogen op het oppervlak van de tafel of op de armen van hun stoelen rusten wat na verloop van tijd de stof slijten. Om dit te voorkomen kan u ovale of ronde Prym elleboogstukken  gemaakt van leer, jeans of andere taaie materialen die gestikt kunnen worden op de plek waar de meeste slijtage optreedt.