Defect, Beschadigd, Garantie

Wij vinden het erg vervelend als u niet tevreden bent over onze producten of dienstverlening. Wij verzoeken vriendelijk om klachten te melden bij onze klantenservice zodat wij deze in behandeling kunnen nemen. Dit kan zowel telefonisch als per E-mail. Wij zullen ons uiterste best doen om tot een passende oplossing te komen.

 


Verkeerd artikel ontvangen of bestelling incompleet geleverd?

Huissteden.nl streeft ernaar om je bestelling zo correct mogelijk te verwerken. Desondanks kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat er een verkeerd artikel geleverd wordt of dat een bestelling incompleet geleverd wordt. Neem in een dergelijk geval altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op. 

 


Defect of beschadigd artikel ontvangen

Meestal kunnen wij klachten over een defect of beschadigd product via telefonisch contact niet goed beoordelen. We vragen contact met ons op te nemen als die effect is of als die beschadigd is om foto's te maken en deze per E-mail naar ons toe te zenden. Vermeld daarbij altijd je bestelnummer en indien van toepassing het betreffende artikelnummer. 

Bij een defect of beschadigd product sturen we u een verzendlabel toe per mail om te retourneren.

 


Wat voor soort garantie heb ik?

Bij Huissteden.nl heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. De producten uit ons assortiment voldoen aan de wettelijke vereisten omtrent bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur. De garantieperiode is afhankelijk van het product en merk die u kiest. Deze kan bij Huissteden.nl variƫren van 1 tot wel 5 jaar. De datum op de factuur/aankoopbon geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Gaat een door u besteld product defect binnen de garantietermijn? Neem dan contact met ons op. Defecten worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is, wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we u een gelijkwaardig product.

Aanspraak op de standaard fabrieksgarantie kan worden gemaakt indien:

 • Er geen sprake is van beschadiging door opzet, of door nalatigheid
 • Er geen sprake is van onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
 • Er geen sprake is van normale slijtage
 • Er geen sprake is van een storing of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

 We vragen u om de defecte product naar ons te sturen, zodat we hem kunnen repareren of vervangen.

 • Huissteden
 • Langstraat 96
 • 3771 BJ  Barneveld  (Nederland)
 • +31 (0)342 - 491 591

 


Veelgestelde vragen

 1. Wat is de levertijd?
 2. Defect, Beschadigd, Garantie
 3. Wat zijn de betaalmogelijkheden?
 4. Hoe kan iets retourneren?
 5. Rekenen jullie verzendkosten?
Klant Reviews
4692 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in Belgiƫ. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.