Laden...

Defect, Beschadigd, Garantie

Wanneer je een bestelling plaatst bij Huissteden.nl, mag je er vanuit gaan dat het een kwalitatief goed product is. Op ieder product geldt een wettelijke garantie, wat inhoudt dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 

 

Mijn product is defect of beschadigd, wat moet ik doen?

Wij willen er graag voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer volledig gebruik kunt maken van uw product. Via de onderstaande knop kunt u de garantieaanvraag online indienen. U krijgt dan van ons een reactie over hoe we dit het beste voor u kunnen oplossen.

 


Fabrieksgarantie

Veel producten hebben recht op fabrieksgarantie, dit is een aanvullende garantie op de wettelijke garantie. Dit kan oplopen tot wel tien jaar, afhankelijk van de leverancier. Bij ieder product op onze website wordt de garantietermijn weergegeven. Gaat een product defect binnen dit garantietermijn? Neem dan contact op met onze klantenservice! 

Bij Huissteden.nl heeft u altijd de standaard fabrieksgarantie op een product. De producten uit ons assortiment voldoen aan de wettelijke vereisten omtrent bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur. De garantieperiode is afhankelijk van het product en merk die u kiest. Deze kan bij Huissteden.nl variƫren van 1 tot wel 5 jaar. De datum op de factuur/aankoopbon geldt als ingangsdatum voor de garantie.

Gaat een door u besteld product defect binnen de garantietermijn? Neem dan contact met ons op. Defecten worden vakkundig gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is, wordt het product door ons vervangen. Kan het product niet meer geleverd worden, dan bieden we u een gelijkwaardig product.

Aanspraak op de standaard fabrieksgarantie kan worden gemaakt indien:

  • Er geen sprake is van beschadigingen door opzet, of door nalatigheid
  • Er geen sprake is van onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Er geen sprake is van normale slijtage
  • Er geen sprake is van een storing of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

 


Veelgestelde vragen

  1. Wat is de levertijd?
  2. Defect, Beschadigd, Garantie
  3. Wat zijn de betaalmogelijkheden?
  4. Hoe kan ik iets retourneren?
  5. Rekenen jullie verzendkosten?
Klant Reviews
8658 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.