Husqvarna naaimachine voetjes

Met de naaivoeten van Husqvarna is het gemakkelijk om naaitechnieken toe te passen. U krijgt zo een heel eenvoudig een professioneel resultaat


Husqvarna naaimachine voetje kopen?

Met Husqvarna naaimachine voetjes van is het zeer gemakkelijk om naaitechnieken toe te passen wat u anders nooit zo mooi had kunnen maken. U krijgt heel eenvoudig een professioneel resultaat. Denk daarbij aan afwerken, knoopsgaten maken, zomen, doorstikken, ritsen inzetten en nog veel meer. Wilt u een naaimachine voetje kopen voor uw Husqvarna? Blader dan eens op onze onlineshop en bestel de voet voor de scherpste prijzen en met snelle levering.
  

Een Husqvarna naaimachine voetje verwisselen

Naaivoet verwijderen

De naald in de hoogste stand brengen. Druk gelijktijdig het voorste gedeelte iets naar bebeden en trek dan de naaivoet naar u toe tot de voet vrij van de naaivoethouder komt.

Naaivoet bevestigen

Plaats het dwarspennetje op de voet met de opening in de persvoethouder. Duw het naar achteren totdat de voet vastklikt. Controleer of de naaivoet goed is bevestigd door de naaivoetlichter omhoog en omlaag te brengen.
  

Husqvarna heeft meer accessoires

Naast naaimachine voetjes kan op u op een Husqvarna naaimachine nóg veel meer! De meeste accessories zijn ontwikkeld vanuit ons eigen creatieve naaiatelier in het Zweden, waar ideeën ontstaan en uitgewerkt worden. Wat dacht u van een extra grote werk oppervlak met een aanschuiftafel of quilttafel? Zoekt u een specifieke spoelhuis en of Husqvarna spoeltjes, gaat u voor een andere steekplaat voor specifieke materialen. Reageert het voetpedaal van uw Husqvarna niet meer goed en wilt u die dan vervangen, Wij hebben het! of een van de vele andere Husqvarna onderdelen.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2793 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Online bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is supersnel

 
3-9-2019

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de medewerkers kennis van zaken hebben. Het bedrijf is ruim gesorteerd en online bestellen verloopt eenvoudig. Problemen worden goed opgelost.

Site is logisch opgebouwd dus veel dingen snel gevonden

 
19-08-2019

Een prima site en ze hebben heel veel ook de dingen die ik hier niet in de winkel kan kopen ( Brother borduurgaren enz ) en een heel snelle afhandeling.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.