Laden...

Husqvarna naaivoetjes

Met de naaivoeten van Husqvarna is het gemakkelijk om naaitechnieken toe te passen. U krijgt zo een heel eenvoudig een professioneel resultaat.


Husqvarna naaimachine voetje kopen?

Met de originele Husqvarna naaimachine voetjes kunt u zeer gemakkelijk alle naaitechnieken toe passen wat u anders nooit zo mooi had kunnen maken. U krijgt heel eenvoudig een professioneel resultaat met de juiste accessories. Denk daarbij aan afwerken van de stof of knoopsgaten maken zonder het uit te hoeven meten. Gaat u voor leer? Dan zijn daar specifieke voetjes voor. Mooie zomen maken in de gordijnen met de goede Husqvarna naaivoetje kan dat. Kleding doorstikken met verschillende diktes naaigaren, standaard ritsen inzetten of onzichtbaar een blinde rits inzetten en nog veel meer. Wilt u het assortiment accessories uitbreiden met naaimachine voetjes voor uw Husqvarna? Blader dan eens op onze onlineshop en bestel de voet voor de scherpste prijzen en met altijd een snelle levering aan huis.
  

Hoe een Husqvarna naaimachine voetje verwisselen

Naaivoet verwijderen

Om uw Husqvarna naaivoet makkelijk te kunnen verwijderen draai dan eerst naald in de hoogste stand met het handwiel aan de rechter kant. Zet de voet omhoog met de voethouder aan de achterzijde en druk dan gelijktijdig op het voorste gedeelte van de naaivoet iets naar beneden en trek dan de naaivoet voorzichtig naar u toe tot de voet vrij van de naaivoethouder komt.

Naaivoet bevestigen

Om de naaivoet weer goed terug te kunnen plaatsen moet ook de naald en de naaivoethouder weer naar boven staan. Op een Husqvarna naaimachine voetje zit een dwarspennetje wat in de opening van de naaivoethouder moet komen. Duw het dwarspennetje naar achteren totdat de naaivoet vastklikt in de houder. Controleer altijd of de naaivoet goed is bevestigd door de naaivoetlichter omhoog en omlaag te brengen.

  

Husqvarna heeft meer accessoires

Naast Husqvarna naaimachine voetjes kan op u naaimachine nóg veel meer! De meeste Husqvarna accessories zijn ontwikkeld vanuit hun eigen creatieve naaiatelier in Zweden waar ideeën ontstaan en uitgewerkt worden met beste resultaten. Wat dacht u van een extra grote werk oppervlak rond u naaimachine? Dat kan met een aanschuiftafel of nog groter een quilttafel! Zoekt u een specifieke spoelhuis of wilt u meer Husqvarna spoeltjes?, Is de steekplaat niet goed? Husqvarna heeft specifieke steekplaten. Reageert het voetpedaal van uw Husqvarna niet meer goed en wilt u die dan vervangen, wij hebben het! Of kijk eens naar een van de vele andere Husqvarna onderdelen die wij verkopen.

Ander merken Naaimachine voetjes

Naaivoeten zijn onderling zijn niet uitwisselbaar tussen de merken.
Heeft u geen Husqvarna naaimachine? Kijk dan naar u merk naaimachine

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8658 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.