Husqvarna naaivoetjes

1
arrow-down
2
arrow-down

Met de naaivoeten van Husqvarna is het gemakkelijk om naaitechnieken toe te passen. U krijgt zo een heel eenvoudig een professioneel resultaat.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 76

sort-descending
Husqvarna blinde ritsvoet
22,00
Husqvarna blinde ritsvoet, metaal
28,50
Husqvarna smalle ritsvoet
27,50
Husqvarna ritsvoet model E
20,00
Husqvarna standaard naaivoet A
15,00
Husqvarna overlockvoet model J
21,00
Husqvarna blindzoomvoet
26,50
Husqvarna Decoratie naaivoet B
25,50
Husqvarna applicatievoet metaal
26,00
Husqvarna applicatievoet transparant
21,00
Husqvarna transparante decoratievoet
20,00
Husqvarna rimpelvoet
28,50
Husqvarna doorslagvoet
27,50
Husqvarna knoopaanzetvoet
39,95
Husqvarna knoopsgatenvoet C
24,50
Husqvarna instelbare knoopsgatenvoet
42,00
Husqvarna één-staps knoopsgat sensorvoet
65,00
Husqvarna paspelvoet
23,50

Husqvarna naaimachine voetje kopen?

Met de originele Husqvarna naaimachine voetjes kunt u zeer gemakkelijk alle naaitechnieken toe passen wat u anders nooit zo mooi had kunnen maken. U krijgt heel eenvoudig een professioneel resultaat met de juiste accessories. Denk daarbij aan afwerken van de stof of knoopsgaten maken zonder het uit te hoeven meten. Gaat u voor leer? Dan zijn daar specifieke voetjes voor. Mooie zomen maken in de gordijnen met de goede Husqvarna naaivoetje kan dat. Kleding doorstikken met verschillende diktes naaigaren, standaard ritsen inzetten of onzichtbaar een blinde rits inzetten en nog veel meer. Wilt u het assortiment accessories uitbreiden met naaimachine voetjes voor uw Husqvarna? Blader dan eens op onze onlineshop en bestel de voet voor de scherpste prijzen en met altijd een snelle levering aan huis.
  

Hoe een Husqvarna naaimachine voetje verwisselen

Naaivoet verwijderen

Om uw Husqvarna naaivoet makkelijk te kunnen verwijderen draai dan eerst naald in de hoogste stand met het handwiel aan de rechter kant. Zet de voet omhoog met de voethouder aan de achterzijde en druk dan gelijktijdig op het voorste gedeelte van de naaivoet iets naar beneden en trek dan de naaivoet voorzichtig naar u toe tot de voet vrij van de naaivoethouder komt.

Naaivoet bevestigen

Om de naaivoet weer goed terug te kunnen plaatsen moet ook de naald en de naaivoethouder weer naar boven staan. Op een Husqvarna naaimachine voetje zit een dwarspennetje wat in de opening van de naaivoethouder moet komen. Duw het dwarspennetje naar achteren totdat de naaivoet vastklikt in de houder. Controleer altijd of de naaivoet goed is bevestigd door de naaivoetlichter omhoog en omlaag te brengen.

  

Husqvarna heeft meer accessoires

Naast Husqvarna naaimachine voetjes kan op u naaimachine nóg veel meer! De meeste Husqvarna accessories zijn ontwikkeld vanuit hun eigen creatieve naaiatelier in Zweden waar ideeën ontstaan en uitgewerkt worden met beste resultaten. Wat dacht u van een extra grote werk oppervlak rond u naaimachine? Dat kan met een aanschuiftafel of nog groter een quilttafel! Zoekt u een specifieke spoelhuis of wilt u meer Husqvarna spoeltjes?, Is de steekplaat niet goed? Husqvarna heeft specifieke steekplaten. Reageert het voetpedaal van uw Husqvarna niet meer goed en wilt u die dan vervangen, wij hebben het! Of kijk eens naar een van de vele andere Husqvarna onderdelen die wij verkopen.

Ander merken Naaimachine voetjes

Naaivoeten zijn onderling zijn niet uitwisselbaar tussen de merken.
Heeft u geen Husqvarna naaimachine? Kijk dan naar u merk naaimachine