Laden...

Breinaalden

De Prym breinaalden zijn ergonomische breinaalden met druppelvormige punten die het risico verminderen op verloren steken.


Prym breinaalden

Prym breinaalden behoren tot de beste op de markt. Ze zijn nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken, waardoor ze perfect zijn voor beginners of ervaren breisters. Met een grote verscheidenheid aan maten en materialen om uit te kiezen, is er een perfecte set Prym breinaalden voor iedereen. Of u nu uw eerste sjaal wilt maken of nieuwe steken aan uw repertoire wilt toevoegen, deze naalden maken het proces soepel en plezierig. Dus pak wat wol en ga aan de slag!

Welke breinaalden zijn geschikt voor beginners?

Voor beginners geldt: hoe dikker de naald, hoe sneller je kunt breien. Vooral de eerste breiprojecten met de Prym ergomonische breinaalden zullen elke beginnende breier veel plezier bezorgen. Vooral de Prym ergonomische breinaalden met druppelvormige punten verminderen het risico op verloren steken.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8434 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.