Naaidoos

Naaien is een leuke hobby, maar het kan u met heel veel spullen achterlaten zonder plaats te hebben om het op te bergen. Gelukkig zijn er veel soorten naaidozen die de oplossingen bieden om al uw spullen in op te bergen.

Een naaidoos kopen?

Een goede naaidoos kopen is misschien wel de beste hulp om alles rond u naaimachine opgeruimd en georganiseerd te houden. Je kent het vast wel: de spelden slingeren regelmatig door de woonkamer, je naaischaar wordt bijna voor andere dingen gebruikt en de garens die niet zoveel gebruikt worden vangen steeds meer stof. Allemaal dagelijkse ergernissen die eigenlijk helemaal nergens voor nodig zijn! Met het kopen van een naaidoos orden je gemakkelijk al je spullen.
  

De juiste naaidoos kiezen

Er zijn veel soorten naaidozen verkrijgbaar bij Huissteden.nl. We hebben ze in verschillende soorten prijzen, maten, kleuren en materiaal. Bijvoorbeeld een transparante opbergbox om al uw naaigaren, lockgaren en borduurgaren netjes geordend te bewaren. Of gaat u voor een houten naaidoos? Deze naaidozen hebben vaak vakken die niet verdeelbaar zijn. Dus gaat u een naaidoos kopen kijk dan eens naar onze collectie met de bekende merken zoals Prym, Artbin en Curver.

  

Waar vul ik de naaidoos mee

We weten uit ervaring dat een naaidoos weer snel vol kan zitten. Afgezien van een naaimachine zijn er eigenlijk maar 10 dingen die u zeker nodig heeft om de meeste projecten te kunnen aanpakken.
  

Stoffen schaar

Zorg dat uw stoffenschaar scherp blijft en dat het alleen voor stof wordt gebruikt dan bied het hoogste precisie en snijzekerheid van de aanzet tot de punt of u nu jersey, jeans, zijde of linnen knipt.

Tornmesje

Hoewel het niet leuk is om steken te verwijderen, zal een scherpe tornmesje snel werken en het is een must als je een bestaand stuk vernieuwt. 

Meetlint

Een meetlint is essentieel om lichaamsmaten op te meten voor het naaien van kleding, maar een meetlint kan ook worden gebruikt voor het meten van de breedte van de stof en items die langer zijn dan uw naaimeter of transparante liniaal.

naaimachine naalden

Naaimachine naalden voor uw naaimachine zijn het meest vervangende onderdeel van uw naaimachine, ze beïnvloeden hoe uw naaimachine steekvorming vormt. Dus vervang ze op tijd!!! En gebruik de juiste naalden bij de juiste soort stof.

Spelden

Gebruik spelden om meerdere lagen stof samen vast te houden totdat ze worden genaaid. Sommige zijn dun en bedoeld voor fijne stoffen, terwijl andere langer zijn voor gebruik bij quilten. 

Speldenkussen

U zult zeker ergens een plekje nodig hebben om de spelden veilig op te bergen wanneer u ze niet gebruikt.

Naaigaren

Naaigaren kan een grootte verzameling worden in uw naaidoos, maar dat hangt af van het aantal naai- projecten dat u heeft gemaakt en omdat u de garenkleur aan uw stof wilt aanpassen zal u steeds meer kopen.

Markeer gereedschap

Wilt u iets afteken dan komt kleermakerskrijt veel voor, deze wordt gebruikt om patroonmarkeringen over te brengen op de stof. 

Handnaalden

De meeste handnaalden zult u grotendeels gebruiken voor rijgen, herstel klusjes, knopen aannaaien en om een blinde zoom met de hand te maken

Veiligheidsspelden

Veiligheidsspelden zijn handig voor bijna alles. Want Veiligheidsspelden kunnen veel meer dan twee stukken stof bij elkaar houden.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Borduurgaren opbergbox oa Madeira
Borduurgaren opbergbox oa Madeira
Normale prijs € 12,50 Aanbieding € 11,00
Info
Borduurgaren opbergbox oa Isacord
Borduurgaren opbergbox oa Isacord
€ 12,50
Opbergbox voor 20 Lockgarens
Opbergbox voor 20 Lockgarens
€ 12,95
Curver hobbybox
Curver hobbybox
€ 17,50
Info
Prym Naaidoos
Waardering:
100%
Prym Naaidoos
€ 21,50
Artbin Naaigaren doos
Artbin Naaigaren doos
Normale prijs € 27,50 Aanbieding € 22,50
Info
Prym Click box Jumbo
Prym Click box Jumbo
€ 34,00
Artbin Super Satchel Deluxe
Artbin Super Satchel Deluxe
€ 41,50
Madeira Classic of Polyneon opbergbox
Madeira Classic of Polyneon opbergbox
€ 42,00
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4715 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.