Bernina naalden

Bernina naalden bieden de hoogste kwaliteit voor huishoudelijke naaimachines van elk merk. De kwaliteit van de naald is van groot.

tune Filteren en sorteren

Producten 1-18 van 25

sort-descending
Bernina universeel naalden 70/10
3,50
Bernina universeel naalden 80/12
3,50
Bernina universeel naalden 90/14
3,50
Bernina universeel naalden, assorti
3,50
Bernina universeel naalden 100/16
3,50
Bernina microtex naalden, assorti
3,95
Bernina microtex naald 90/14
3,95
Bernina stretch naalden 75/11
Niet in voorraad
3,50
Info
Bernina stretch naalden 90/14
3,50
Bernina Jersey-Embroidery naald
3,50
Bernina jeans naalden 90
3,50
Bernina topstitch naald 100/16
3,95
Bernina jeans naalden, assorti
3,50
Bernina leer naalden
5,50
Bernina quilt naalden 75-90
3,95
Bernina borduurnaalden, assorti
3,95
Bernina metallic naalden 80/12
3,95
Bernina tweelingnaald 70/1.6
Niet in voorraad
5,50
Info

  
Bernina naalden altijd scherp

De naaldpunt van deze Bernina naalden is het eerste deel van de naald dat door het materiaal heen steekt. De juiste naaldpunt is bepalend voor een goed naairesultaat. Tijdens het naaien en borduren glijdt de draad meerdere malen en met hoge snelheid door het naaldoog. Daarom is het belangrijk dat de verhouding naald-garen goed wordt gekozen: De draad moet gemakkelijk en precies door het naaldoog heen gaan. Bij fijne stoffen adviseren wij het gebruik van een stiksteekplaat en een stiksteekvoet.

De kwaliteit en de selectie van de naald zijn van groot belang voor de kwaliteit van het naai- en borduurresultaat. Om de naalddikte en het naaldtype te kunnen herkennen, hebben sommige Bernina naalden een kleurcode.
  

Bernina naaimachine naalden

We kunnen u wel vertellen dat u voor naalden van Bernina altijd aan het juiste adres bent bij ons. De Bernina naalden hebben we altijd in voorraad, aangezien we weten dat de vraag naar deze naalden ook altijd groot is. U moet weten dat deze naalden over de hele wereld verkocht en gebruikt worden en dat Bernina naalden bekend staan als een zeer goede kwaliteit samen met goed garen zoals Gutermann heeft u altijd de mooiste steekvorming. Bernina naalden werken het beste op alle Bernina naaimachines. Heeft ook thuis een mooie Bernina lockmachine voor afwerken voor stof dan adviseren ook Bernina naalden te gruiken om steken overslaan te verkomen. De juiste Bernina naalden bestellen doet u op onze site heel eenvoudig. U kiest de naald en de hoeveelheid hiervan die u nodig heeft en u bent al praktisch klaar met uw bestelling!
  

Bernina naalden bij Huissteden

Huissteden is een toonaangevende winkel in naaibenodigdheden. Ongeacht welk naaiproduct u ook nodig heeft, bij ons vindt u het. We staan ook altijd voor u klaar als u een keer advies nodig heeft. Wilt u weten welk product het beste bij u past, of hoe u dit het beste kunt gebruiken? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onze experts staan altijd voor u klaar met tips en advies.