Laden...

Tweelingnaalden

Met een tweelingnaalden kunt u met één naald in uw naaimachine doen en twee naalden tegelijkertijd laten werken.


Wat is een tweelingnaald

Breng uw naaiprojecten naar een hoger niveau met onze tweelingnaalden! Deze gespecialiseerde naalden bevatten twee complete naalden onder een top, waardoor u de flexibiliteit en het gemak van slechts één inzet in uw naaimachine nodig heeft. Wij bieden verschillende breedtes naalden, variërend van 4 tot bredere opties; dus zorg ervoor dat u controleert of de naald door het voetgat van uw naaimachine past voordat u koopt. Voor stof-specifieke projecten hebben we ook een verscheidenheid aan dubbele naalden voor jersey, jeans, en universele stoffen.
      

Hoe gebruik je een tweelingnaald

Zet een tweelingnaald in je naaimachine met de plattekant naar achteren, net zoals je bij een gewone naald zou doen. Je draait dus het schroefje los, haalt de oude naald eruit, doet de tweelingnaald erin en draait het schroefje weer vast. Vervolgens ga je de twee draden inspannen, pak de beide bovendraden en span je de naaimachine net zo in als anders, dus alsof de twee draden één zijn. Let wel op dat de draden niet in elkaar draaien. Wanneer je bij de naald bent aangekomen, doe je één draad door elk naaldoog. De onderdraad doe je zoals gebruikelijk.

Hoe steek tweelingnaald afwerken

Na het naaien, pak je een handnaald om de draadeinden af te werken. Je steekt steeds één draad van de voorkant tegelijk door de naald en steekt die dan netjes naar de achterkant van de stof. Zo ga je alle voordraden af. Wanneer alle draadeinden dan aan de achterkant van de stof hangen, knoop je ze stevig met een dubbel knoopje aan elkaar en knip je de restdraad af. Ik knoop meestal één of twee draden tegelijk aan elkaar, maar dit hangt er van af hoe ver de draden van elkaar af zitten, je wilt natuurlijk geen hobbels in je zoom doordat je de knopen te strak hebt getrokken. Pers de zoom of naad nog even voor het mooiste effect!

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8661 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.