Laden...

Smarter by Pfaff naaimachines

Wat uw passie ook is, met de kleurrijke naaimachines van Smarter bij Pfaff maakt u de mooiste kleding of woonaccessoires


Welke Smarter bij Pfaff kiest u?

Deze verrassende sterke en goed lopende Smarter modellen die speciaal voor Pfaff zijn gemaakt zijn de voordeligste naaimachines die onder onder de bekende naam Pfaff verkocht worden. Kies één van de drie smarter by Pfaff naaimachines, 260, 160s of 140s, en begin een naai-avontuur waarbij alles om u draait:

 

Smarter by Pfaff 260s

De Smarter by Pfaff 260s is een computernaaimachine vol slimme functies die erop gericht zijn u te helpen bij het uitdrukken van uw persoonlijkheid. 

Smarter by Pfaff 160s

Met zijn slimme functies en een unieke design, kan deze Smarter by Pfaff 160s naaimachine u perfect helpen bij het uitdrukken van uw persoonlijkheid.

Smarter by Pfaff 140s

Deze Smarter by pfaff 140s naaimachine wordt ongetwijfeld uw beste vriend bij het ontdekken en ontwikkelen van uw naaivaardigheden. 

          

Alle smarter by Pfaff naaimachines hebben:

Handige knoppen

Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken.

Regelbare persvoetdruk

Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat, of u nu op een dunne of op een dikke stof naait.

Naaivoeten vast- en losklikken

Als u de naaivoet wilt vervangen, klikt u deze los en klikt u een nieuwe aan vast. Er is geen schroevendraaier of ander gereedschap nodig.

Origineel Pfaff naaivoetensysteem

De mogelijkheid om originele Pfaff naaivoeten te gebruiken geeft u toegang tot veel optionele naaivoeten zodat u uw naaivaardigheden kunt verkennen en ontwikkelen.

Zoekt u een ander model Pfaff naaimachine?

Wij verkopen meer dan alleen Smarter bij Pfaff modellen, we hebben een grote assortiment Pfaff naaimachines met boventransport of een goede Pfaff lockmachine die u zowel online als in onze winkel kan kopen. Ook voor alle Pfaff accessoires hebben we op voorraad waardoor we dit snel aan u kunnen leveren zoals bijvoorbeeld Pfaff spoeltjes.
 
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6513 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.