Smarter by Pfaff naaimachines

Wat uw passie ook is met de kleurrijke naaimachines van Smarter bij Pfaff maakt u de mooiste kleding of woonaccessoires

tune Filteren en sorteren

3 producten

sort-descending
Smarter by pfaff 140s
349,00
Smarter by Pfaff 160s
379,00
Smarter by Pfaff 260c
579,00

Smarter bij Pfaff kopen

Als u van de precisie en kwaliteit van een Pfaff naaimachine houdt, maar geen hoge prijzen wilt betalen, dan zijn Smarter by Pfaff naaimachines wat u nodig heeft! Onze Smarter-serie is lager geprijsd dan traditionele modellen, maar heeft nog steeds alle kenmerken die Pfaff zo'n iconisch merk maken. Deze levendige machines zijn perfect voor elke vakman die graag kleur toevoegt aan zijn projecten. Met gebruiksvriendelijke functies zoals aan de bovenkant gemonteerde spoeltjes voor het snel verwisselen van de spoel, een naaldinrijger en de originele Pfaff naaivoethouder voor een perfecte steeknauwkeurigheid, kunt u uw meesterwerk met gemak creëren! Elk project wordt afgewerkt met onze prachtige steekvorming waar Pfaff bekend om staat. Koop vandaag nog een van onze drie Smarter-modellen - de voordelige Smarter by Pfaff 140 in groen of roze, of de meer geavanceerde Smarter by Pfaff 260. 
 

Smarter by Pfaff modelllen vergelijken

Smarter by Pfaff 140s

Smarter by Pfaff 160s

Smarter by Pfaff 260s

De Smarter by pfaff 140s heeft 21 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een knoopsgat. en is een mechanische naaimachine.

Hij heeft slimme functies en heeft een unieke design. De Smarter by Pfaff 160s heeft 23 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een knoopsgat.

De Smarter by Pfaff 260s heeft 27 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, rekbare steken en een knoopsgat. en is een computernaaimachine vol slimme functies die erop gericht zijn u te helpen bij het uitdrukken van uw persoonlijkheid. 

 

Smarter by Pfaff naaimachine defect?

Bij een probleem met uw Smarter by Pfaff machine? We kunnen een snelle reparatie of onderhoud uitvoeren in onze eigen werkplaats. Onze winkel ligt midden in het land waardoor u zo bij ons bent. Heeft u een garantie reparatie met uw Smarter by Pfaff? Meld dit dan aan ons zodat die retour verzonden kan worden (Tip: Bewaar de originele doos)

Pfaff naaimachine accessoires en onderdelen

Wij verkopen meer dan alleen Smarter bij Pfaff modellen, we hebben een grote assortiment Pfaff naaimachines met boventransport of een goede Pfaff lockmachine die u zowel online als in onze winkel kan kopen. Ook voor alle Pfaff accessoires hebben we op voorraad waardoor we dit snel aan u kunnen leveren zoals bijvoorbeeld Pfaff spoeltjes of een voetje voor het juiste materiaal.