Laden...

Pfaff ambition serie

De Pfaff ambition line staan bekend om hun kwaliteit en perfecte naaicomfort voor ultiem naaiplezier.


Pfaff ambition line voor de beste resultaat

Het zijn de details die van een naaimachine een echte Pfaff naaimachine maken. Om deze reden behoren de Pfaff ambition line modellen tot onze meest populaire klassiekers. Ze beschikken over alle belangrijke functies die u bij het naaien nodig heeft. De bediening is verrassend eenvoudig en het design supermodern. Extra eigenschappen zoals bijvoorbeeld het Pfaff. kleuren touchscreen van de Pfaff quilt ambition 630 of het elektronische draadspanningssysteem en de automatische draadafsnijder van de modellen Pfaff ambition 620 en natuurlijk de Pfaff ambition 630, zorgen voor nog meer gemak bij het naaien. Het unieke en originele Pfaff IDT systeem voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van zowel boven als onderen. Voor ieder project de juiste steek. Iedere steek kan ook gespiegeld worden voor nog meer diversiteit. Heldere kleuren en een innovatief, nieuw ontworpen design geven deze modellen een heel bijzonder uiterlijk. zeer makklelijke spoel wisseling, een Pfaff spoeltje in een handeling uit de naaimachine halen. Ook een Pfaff naaimachine voetje klik je er in eenkeer af om ze te verwisselen. Kom voor een geheel vrijblijvende demonstratie van de Pfaff ambition line naar onze winkel en ontdek vandaag nog hoe leuk en modern naaien kan zijn.
  

Voor welke Pfaff ambition gaat u?

Pfaff ambition 610

De PFAFF ambition 610 naaimachine is eenvoudig in gebruik en zeer gebruiksvriendelijk. Het heeft de beroemde en onvervangbare dubbele IDT-drive die helpt om een ​​perfecte naad te maken op elke ondersteuning.

Pfaff ambition 620

De PFAFF Ambition 620 naaimachine is een naaimachine die alle functies heeft die u van een moderne naaimachine mag verwachten: design, naairuimte, dubbele invoer, automatische draadspanning en draadafsnijder. Het is bedoeld voor veeleisende naaisters die op zoek zijn naar een voorgevormde, robuuste en gebruiksvriendelijke naaimachine. 

Pfaff ambition 630

De PFAFF Ambition 630 machine is een elegante, krachtige en robuuste naaimachine. Het heeft alle functionaliteit van een moderne machine: kleuren touchscreen, dubbele aandrijving, automatische draadafsnijder, automatische spanning en grote werkruimte. Het is bedoeld voor naaisters die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke machine waarop ze altijd kunnen rekenen, ongeacht de stof die wordt genaaid.

 

Voordelen van de Pfaff ambition line

De topfuncties zijn:

Ingebouwde draadinsteker

Snel ingeregen kan met de ingebouwde draadinsteker, die steekt u de draad snel door het oog van de naald.

Vrije arm voor rondom gesloten naaigoed

Een vrije arm is handig bij het naaien van mouwen, broekspijpen en kinderkleding. Verwijder de accessoiredoos en schuif uw project over de arm.

29 Naaldposities

Met de naaldposities kunt u uiterst nauwkeurig naaien langs de rand zijn er maar liefst 29 verschillende naaldposities waar u uit kunt kiezen. Ook ideaal bij het inzetten van een rits.

Extra hoge persvoetlichter

Meer ruimte onder de naaivoet krijgt u met de extra hoge persvoetlichter. Perfect bij het plaatsen van meerdere stoflagen, dikke en volumineuze materialen.

Persvoetdruk

De persvoetdruk kan worden ingesteld voor speciale technieken of voor het naaien van verschillende stofdiktes.

Schuifregelaar voor naaisnelheid

Met de schuifregelaar kunt u de naaisnelheid naar wens aanpassen voor uw naaiproject.

Start-/stoptoets

Naai zonder voetpedaal kan met de start- /stoptoets. Handig voor het naaien van lange naden, het naaien uit de vrije hand en knoopsgaten.

Naaien uit de vrije hand

Gewoon het transport verzinken voor quilten uit de vrije hand, schilderen met garen en stoppen.

Eenstaps-knoopsgaten

Perfect genaaide knoopsgaten Knoop inleggen en naaien maar. en zo heeft u altijd even grote knoopsgaten.

LED-verlichting

Led heeft een helder, perfect verlichting op uw werkgebied zonder hinderlijke schaduw.

Harde kunststof beschermkap

Alle Pfaff ambitions heeft Bescherm uw naaimachine tijdens transport. Stofvrij opbergen van uw naaimachine.
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6513 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.