Olivia Paspop

De Olivia Paspop heeft een stevig onderstel met zwenkwielen en is verstelbare bij de halswijdte, hoogte, ruglengte, heup-, taille- en bovenwijdte.

tune Filteren en sorteren

3 producten

sort-descending
Paspop Olivia, 40 t/m 48
259,00
Paspop Olivia, 36 t/m 42
259,00
Paspop Olivia, 30 t/m 38
259,00

Olivia Paspop geschikt voor pantalons

Kleding passen kan eenvoudig op een Olivia Paspop. Deze paspop is voorzien van 13 maatknoppen om gemakkelijk de gewenste maat in te stellen. Het lichaam gedeelte is bedekt met een bruine stof en heeft een schuimrug voor het vast spelden van stoffen en patronen. De standaard heeft een stevig zwart onderstel met 5 vergrendelbare zwenkwielen waardoor de paspop gemakkelijk te verplaatsen is. De standaard bevat ook een Rokmeter met afspeldklem voor nauwkeurige aanpassingen. Maak het creëren van perfect passende kledingstukken nog makkelijker met Olivia Paspop.

Het is belangrijk om tijdens het naaien en maken van kleding een goede pasvorm te hebben. Met Olivia Paspop kunt u de halswijdte, hoogte, ruglengte, heup-, taille- en bovenwijdte nauwkeurig op de gewenste maat instellen en aanpassen, zodat u altijd zeker weet dat uw kledingstuk perfect zal passen.

Bovendien is Olivia Paspop niet alleen handig tijdens het creëren van kleding, maar ook bij het passen van kledingstukken die u in de winkel heeft gekocht. Zo kunt u er zeker van zijn dat de kleding die u koopt ook daadwerkelijk goed zal passen voordat u het aanschaft.