Juki lockmachine

Met Juki lockmachines behaal je relatief eenvoudig de mooiste en fijnste resultatent.

tune Filteren en sorteren

10 producten

sort-descending
Juki MO-3500 Sumato
2.999,00
Juki MO-2500 Sumato
nieuw
1.899,00
Juki MO-2000QVP
web only
1.529,00
Juki MO-1000
1.379,00
Juki MO-734 DE
959,00
Juki MO-214D Kirei
849,00
Juki MO-204D Kirei
829,00
Juki MO-654DEN
679,00
Juki MO-644DN
599,00
Juki MCS-1800 Coverlock
web only
1.099,00

Juki lockmachine modellen

Juki is al jaren één van de best verkochte lockmachines op de markt, en niet voor niets. Een Juki kopen betekent dat u gaat voor de beste kwaliteit lockmachines en gegarandeerd de mooiste overlocksteken. Juki is erg bekend uit de industriële machines voor de kleding industrie, maar ze produceren ook een grote assortiment lockmachines, waardoor iedereen een lockmachine kan vinden die bij hem past. Juki lockmachines worden ook bijna altijd als beste beoordeeld. Waar je ook voor kiest, met een Juki lockmachine heb je jarenlang plezier. 

Juki lockmachines hebben Japanse innovatie en technologie en zijn daardoor betrouwbare, efficiënte machines voor beginners en ervaren gebruikers. Elk model lockmachine heeft een krachtige motor die gebruiksgemak garandeert. Met een Juki lockmachine maak je snel en vakkundig perfect afgewerkte naden in kleding. Als bewijs van de kwaliteit van Juki producten gebruiken sommige mensen nog steeds het eerste model dat Juki in 1976 produceerde.

 

Juki met u industriële perfectie

Juki is in 1938 opgericht en sinds 1945 is Juki de grootste producent van industriële naai- en lockmachines. De helft van alle kledingstukken en automotive stoffering wereldwijd wordt vervaardigd op een Juki industrie machine. Door de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen aan het naaiwerk staat Juki garant voor een afwerking van de hoogste kwaliteit. Daarom is Juki één van de grootste leveranciers voor modemerken als bijvoorbeeld Lacoste, Zara en Chanel en topmerken in de automotive industrie! Veel van de industriële technieken worden toegepast in de Juki lockmachines zodat u ook het beste resultaat thuis heeft!

 

Overlocksteek met Juki lockmachine

Gaat u voor de mooiste steekvorm? Ga dan voor een Juki lockmachine. Zonder aan de spanning te zitten kan een 4-draads overlocksteek worden genaaid met twee naalddraden die in wezen twee rijen steken in uw stof naaien, terwijl de grijperdraden de rand omwikkelen
  

Juki lockmachine modellen

Lockmachines gemaakt door Juki zijn betaalbaar, duurzaam en bieden veel opties. Welke moet je kopen of overwegen? Hier hebben we de beste Juki lockmachines onder elkaar gezet:

JUKI MO-104D

De compacte, robuuste en eenvoudig te bedienen JUKI MO-104D werkt met de fijnste zijde en satijn, denim, dikke fleece of elastische stoffen af. Hij 2-, 3- en 4-draads of rolzomen.

JUKI MO-734 DE
Met de Juki MO-734 kun je de nieuwste verfijnde stoffen, sportkleding, elastische kleding en nog veel meer verwerken. De Juki MO-734DE lockmachine kan dus alle soorten stoffen aan.

JUKI MO-1000
De Juki MO-1000 lockmachine met Air Looper Threading System is een top lockmachine. Deze lockmachine heeft een Air Looper-inrijgsysteem met drukknop dat een sterke luchtstroom blaast die de draden door de grijpers duwt. De Juki MO-1000 Overlock Serger met Air Looper Threading System is de gemakkelijkste overlockmachine op de markt om in te rijgen.

JUKI MO-2000QVP
Moeiteloos draadinrijgen met de kracht van lucht! Deze geweldige functie verandert het inrijgen van de boven- en ondergrijper drastisch.
2-naalds, 2/3/4-draads overlock met eenvoudige inrijger, LCD scherm en differentieel transport.
 
JUKI MCS-1800 COVERLOCK
Creëer een professionele afwerking op kleding met de MCS-1800. De 3- en 4-draads deksteek is perfect voor verschillende toepassingen op uw projecten.
 

Juki garantie en service

Wanneer u een nieuwe Juki lockmachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Op alle lockmachine modellen van Juki zit standaard 3 jaar fabrieksgarantie arbeid en onderdelen. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats wordt gedaan.