Laden...

Husqvarna spoeltjes

Husqvarna originele spoeltjes zijn er in verschillende grote leverbaar, ze worden in kunstof geleverd. U kunt toch nooit te veel Husqvarna naaimachine spoeltjes hebben!


Husqvarna spoeltjes in alle maten

De bijgeleverde Husqvarna spoeltje bij u machine is speciaal voor uw naaimachine ontworpen. Als u spoeltjes van andere modellen gebruikt kan dit tot problemen veroorzaken. Gebruik dus altijd juiste spoeltje die bij u Husqvarna naaimachine. Let op of het Husqvarna spoeltje op de juiste manier is opgewonden is anders kan de naaimachine naald snel breken en de draadspanning minder mooi zijn. Een spoeltje is er in verschillende maten te krijgen, Dus kijk altijd goed welk spoeltje in u Husqvarna naaimachine gaat. Huissteden.nl heeft bijna alle modellen Husqvarna spoeltjes op voorraad liggen en kan ze snel leveren.

Hoe plaats ik eenHusqvarna viking spoeltje?

Er zijn twee manieren om een Husqvarna spoeltje te plaatsen in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Husqvarna machines)
  

Spoeltje in de machine plaatsen aan de bovenzijde

1. verwijder het spoeldeksel door dit naar u toe te schuiven

2. Plaats het Husqvarna spoeltje in het spoelhuis met het merkteken "H" naar boven en de draad aan de linkerkant van de spoel. Het spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer de draad naar buiten wordt getrokken.

3. Plaats uw vinger op het spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (a) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4. Ga verder met het inrijgen om (b) en naar de rechterkant van het garenmesje (c). Plaats het deksel (1) weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om deze af te snijden (2)

  

Spoeltje in de machine plaatsen aan de voorzijde

De draad achter de “hoorn” van de spoelhuis naar rechts trekken en de huls op z’n plaats zetten. Door even op de huls te drukken, komt hij vast te zitten. Links van de spoelhuis zit het garenmesje. Als u de draad van onderen naar boven in het mesje trekt, wordt hij afgesneden en op zijn plaats gehouden. De deksel weer dicht doen.

  

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk naaimachine?

Wij verkopen alle soorten en merken spoeltjes. We hebben een ruim assortiment naaimachine spoeltjes in alle maten en van alle merken. Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6513 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.