Laden...

Husqvarna viking naaimachines

Husqvarna viking naaimachines zijn exclusief ontworpen in Zweden met een geschiedenis die al in 1872 is begonnen. Ontworpen voor de ultieme eenvoud en bedieningsgemak met behulp van eersteklas materialen en vakmanschap.

Husqvarna Viking kopen

Wie wilt niet een Husqvarna viking naaimachines kopen? De kwaliteit van Husqvarna naaimachines lopen altijd voorop op techniek. Want vernieuwing is wat de Husqvarna Vikking al jarenlang onderscheidend maakt aan andere grote naaimachine merken. Al jaren is Husqvarna Vikking vooral op het gebied van computergestuurde naaimachines die zeer vooruitstrevend zijn en bekend is om zijn hoogwaardige kwaliteit en unieke Zweedse innovaties, verspreidt het plezier in naaien al meer dan 140 jaar. Husqvarna Vikking is de grondlegger van een SEWING ADVISOR deze functie optimaliseert uw naaiprestaties met automatische instellingen. Iedere dag komen er over de hele wereld naai-ideeën, quiltprojecten en borduurcreaties tot leven. Een computergestuurde naaimachines geeft extra vreugde door al het gemak wat het heeft! De Husqvarna naaimachines staan voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Een garantie voor jarenlang naaiplezier.
 

Husqvarna naaimachine vergelijking

Werkt je oude Husqvarna naaimachine niet meer? En loopt de naai- verstel werkzaamheden op? Vergelijk dan het aanbod op Huissteden.nl zodat u voor de laagste prijs een nieuwe naaimachine kan kopen. Zoek u een mechanische naaimachine? Die u kan instellen hoe u dat altijd al gedaan hebt! Of gaat u voor een computergestuurde naaimachine? Die stil is en alles in stelt na kiezen van de juiste naai steek? Ontdek welke modellen aan u wens voldoet.
 

Husqvarna naaimachine kopen

Husqvarna naaimachine kopen? Naaimachines van Husqvarna Vikking beschikken over handige functies omnaaien zo eenvoudig mogelijk te maken. Dankzij handige programma’s wordt naaien niet alleen makkelijk maar ook erg leuk. Met de voorprogrammering van steken hoeft u nikss meer in te stellen.

Husqvarna Viking Emerald 116
De Husqvarna Emerald 116 is voorzien van vele praktische functies die hem makkelijker maken, waaronder de ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids, een één-staps knoopsgat dat u moeiteloos naait.

Husqvarna Viking Emerald 118
De Husqvarna Emerald 118 is uitgerust met vele praktische eigenschappen die u zeker zult waarderen zoals een snelheidsregelaar, naaldstop, ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids, een één-staps knoopsgat dat u moeiteloos naait en een harde kunststof beschermkap.

Husqvarna Viking Opal 650
De Husqvarna Opal 650 is veel gemakkelijker te gebruiken dan een mechanische naaimachine. De functies van uw Husqvarna Opal 650 zijn zo eenvoudig te selecteren en een itgebreide ingebouwde assistentie om uw naaiwerk verbeteren.

Husqvarna Viking Opal 670
Met de voordelen van de nieuwste technologie bij het naaien maakt alles veel gemakkelijker te gebruiken dan een mechanische naaimachine. Laat uw Husqvarna Opal 670 naaimachine zich concentreren op het leveren van de beste resultaten terwijl u zich ontspant en geniet van de leuke aspecten van het naaien!

Husqvarna Viking Opal 690
Verheugt u op het nieuwe naaigemak! Beste resultaten met de geïntegreerde assistent! De Husqvarna Viking Opal 690 is een moderne, computergestuurde naaimachine met fantastische quiltmogelijkheden. Bovendien voorzien van het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM dat u helpt om van goed naar fantastisch naaien te gaan!

Husqvarna Viking Sapphire 930
De Husqvarna Sapphire 930 naaimachine heeft veel functies om u te helpen bij het naaien. Een groot naaigebied creëert ruimte voor grote naaiprojecten; u kunt de boven- en onderdraad gemakkelijk met één druk op de knop afsnijden. En met functies zoals het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM™ en de exclusieve SEWING ADVISOR™ zorgt deze machine voor eenvoud en gemak. 

Husqvarna Viking Brilliance 75Q
Ontdek de wereld van creatief naaien en de vele mogelijkheden van de HUSQVARNA VIKING BRILLIANCE 75Q naaimachine. U bent van harte welkom in de HUSQVARNA VIKING familie!

Husqvarna accessoires of onderdelen vervangen

Hoe goed een naaimachine ook is, onderdelen zullen na verloop van tijd verslijten en moeten worden vervangen. Gelukkig zijn er veel vervangende Husqvarna onderdelen en een breed scala aan accessoires zoals steekplaten, voetpedalen, originele Husqvarna naaivoeten, plastic naaimachine spoeltjes, naalden en goed naaigaren en meer te koop.
 

Garantie op een Husqvarna Viking

Huissteden naaimachines selecteert alle aangeboden producten zeer zorgvuldig en besteedt aandacht aan goede kwaliteit. Helaas is een storing of defect met geen enkel technisch apparaat volledig uit te sluiten. Mocht het geval zich voordoen dat een artikel defect is of niet werkt zoals u verwacht, dan zullen we de nodige maatregelen nemen in het kader van de garanties en garanties die door de betreffende fabrikant worden verleend.
Garantie op alle Husqvarna Viking naaimachines en lockmachines zijn 3 jaar. Deze garantie is voor materiaal en arbeid kosten.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7423 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

Search engine powered by ElasticSuite
U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.