Husqvarna viking naaimachines

Husqvarna viking naaimachines zijn exclusief ontworpen in Zweden met een geschiedenis die al in 1872 is begonnen. Ontworpen voor de ultieme eenvoud en bedieningsgemak met behulp van eersteklas materialen en vakmanschap.

tune Filteren en sorteren

7 producten

sort-descending
Husqvarna Opal 650
999,00
Husqvarna Opal 670
1.199,00
Husqvarna Opal 690Q
web only
1.399,00
Husqvarna Sapphire 930
1.499,00
Husqvarna Brilliance 75Q
2.099,00
Husqvarna ONYX 25
399,00
Husqvarna ONYX 15
359,00

Husqvarna Viking naaimachines

Husqvarna Viking naaimachines behoren tot de beste op de markt van naaimachines. Ze zijn ontworpen in Zweden en bestaan al  langer 150 jaar. Ze zijn gemakkelijk te bedienen en produceren prachtige resultaten. Huissteden.nl voert een verscheidenheid aan Husqvarna Viking naaimachines, zodat u de perfecte naaimachine voor uw niveau en behoeften kunt vinden. Of u nu een beginner bent of een gevorderde naaister, er is een Husqvarna Viking naaimachine voor u. Kom vandaag nog langs en vind de perfecte machine voor uw naai- behoeften!
 

De voordelen van een Husqvarna naaimachine

Een naaimachine van het merk Husqvarna kent verschillende voordelen. Het merk staat bekend om de vooruitstrevende naaimachines en is altijd bezig met vernieuwing. Met name op het gebied van computergestuurde naaimachines is Husqvarna vooruitstrevend. De Zweedse techniek en innovatie is voor veel mensen dan ook de reden om voor een Husqvarna naaimachine te kiezen. Husqvarna naaimachines zijn zowel mechanisch als computergestuurd verkrijgbaar, dus iedereen vindt een hoogwaardige naaimachine van het merk die bij hem of haar past.
 

Zo onderhoud je een Husqvarna naaimachine

Een Husqvarna naaimachine kun je prima thuis onderhouden. In de bijgeleverde handleiding lees je hoe je de machine uit elkaar haalt en welk gereedschap je nodig hebt. De naald van een Husqvarna Viking naaimachine is makkelijk te vervangen door de stelschroef los te draaien en de naald naar beneden te schuiven. Vervolgens plaats je de nieuwe naald voorzichtig en draai je de stelschroef weer vast. In de handleiding vind je ook uitleg over ander makkelijk onderhoud. Voor groter onderhoud, zoals elektrische problemen of het vervangen van ingewikkelde mechanismen, schakel je het beste professionele hulp in.

Welke Husqvarna naaimachine is het beste voor gevorderden?

Voor gevorderde naaiers die creatief aan de slag willen is de Husqvarna Brilliance 75Q een goede optie. Deze naaimachine is met name geschikt voor creatief naaien en hiervoor heb je al enige voorkennis over naaien en naaimachines nodig. De Husqvarna Viking Sapphire 930 is ook geschikt voor gevorderden. Met het grote naaigebied kun je grotere naaiprojecten aangaan waar je al enige ervaring voor nodig hebt.

Husqvarna Viking Opal 650
De Husqvarna Opal 650 is veel gemakkelijker te gebruiken dan een mechanische naaimachine. De functies van uw Husqvarna Opal 650 zijn zo eenvoudig te selecteren en een itgebreide ingebouwde assistentie om uw naaiwerk verbeteren.

Husqvarna Viking Opal 670
Met de voordelen van de nieuwste technologie bij het naaien maakt alles veel gemakkelijker te gebruiken dan een mechanische naaimachine. Laat uw Husqvarna Opal 670 naaimachine zich concentreren op het leveren van de beste resultaten terwijl u zich ontspant en geniet van de leuke aspecten van het naaien!

Husqvarna Viking Opal 690
Verheugt u op het nieuwe naaigemak! Beste resultaten met de geïntegreerde assistent! De Husqvarna Viking Opal 690 is een moderne, computergestuurde naaimachine met fantastische quiltmogelijkheden. Bovendien voorzien van het EXCLUSIVE SENSOR SYSTEM dat u helpt om van goed naar fantastisch naaien te gaan!
 

Welke Husqvarna naaimachine is het beste voor beginners?

Voor beginners zijn de Husqvarna Viking Emerald 116 of de Husqvarna Viking Emerald 118 een goede keuze. Deze naaimachines zijn voorzien van praktische functie die het makkelijker maken om de machines te bedienen. Hierbij kun je denken aan een ingebouwde draadinsteker, een handige stekengids of een één-staps knoopsgat. Deze functies maken het makkelijker voor beginners om het apparaat te bedienen.