Brother borduurmachine

Voor iedereen die excellent naaiwerk én creatief borduurwerk nastreeft op hetzelfde moment zijn onze naai- en brduurmachines van Brother de perfecte keuze.

tune Filteren en sorteren

10 producten

sort-descending
Brother Innov-is M340ED
actie
Speciale prijs 777,00 Normale prijs 899,00
Brother Innov-is F540E
web only
Speciale prijs 1.099,00 Normale prijs 1.299,00
Brother Innov-is M380D
Speciale prijs 1.099,00 Normale prijs 1.199,00
Brother Innov-is 880E
Speciale prijs 1.499,00 Normale prijs 1.799,00
Brother Innovis 2700
Speciale prijs 2.499,00 Normale prijs 2.899,00
Brother Innovis V3 Limited Edition
Speciale prijs 2.999,00 Normale prijs 3.499,00
Brother Stellaire Innov-is XE2
5.799,00
Brother VR
5.199,00
Brother PR1 1-naalds borduurmachine
web only
6.199,00
Brother Innov-is 870 SE
web only
Speciale prijs 1.299,00 Normale prijs 1.599,00

Brother borduurmachine kopen?

Brother is al jaren marktleider in borduurmachines en heeft een scala aan modellen in de verkoop in elke prijsklassen. Of u nu een beginnende of een gevorderden bent met een Brother borduurmachine heeft de perfecte match voor als borduurster. Brother borduurmachines bieden een ongelofelijk mooie steekkwaliteit, een breed assortiment aan ingebouwde borduur patronen en steken. Met meer dan 100 jaar ervaring in de naai-industrie met een reputatie van het leveren van hoogwaardige producten en diensten. 

Brother borduurmachines zijn eenvoudig te gebruiken en betrouwbaar. Vanaf ongeveer € 650.00 kunt al in het bezit zijn van een eigen borduurmachine.

Er zijn zoveel soorten Brother borduurmachines om uit te kiezen en het aanschaffen van een borduurmachines gaat dan ook niet over één nacht ijs en daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf ervaring op te doen op borduurmachines door bijvoorbeeld een demonstratie of zelf uit te proberen. Kunt u niet komen bel ons dan gerust en we zullen u door uw opties leiden. Onze medewerkers kunnen al uw vragen over borduurmachines beantwoorden.
  

Brother borduurmachine modellen

Als het op precisie aankomt, kunt u vertrouwen op de Brother borduurmachines, waarmee u zorgeloos de meest complexe ontwerpen met perfecte eindresultaten kunt realiseren.
 
1. Brother Innov-is M340ED borduurmachine
- De Brother Innov-is M340ED is de ideale machine om uw projecten te voorzien van de Disney-magie. Ontdek de betoverende wereld van geavanceerd en moeiteloos borduren van uw favoriete personages.

2. Brother Innov-is NV880 borduurmachine - Geef nieuwe kleur en stijl aan uw kleding, kussens, quilts en lampenkappen met de Brother Innov-is NV880e! Ontdek de kunstenaar in uzelf en tover uw werkstukken om in levendige projecten met een keuze uit 258 ingebouwde borduurpatronen. En bovendien knipt de Innov-is NV880 automatische alle dradenooktussen de letters.

3. Brother Innov-is V3 Limited Edition borduurmachine - Voortbouwend op het grote succes van de populaire Brother V3 borduurmachine, brengt deze nieuwe Limited-Edition versie u naar een hoger niveau. Het beste, nu nog beter! Elegante projecten creëren was nooit eerder zo gemakkelijk, dankzij de Brother Innov-is V3 LE.

4. Brother Stellaire Innov-is XE2 borduurmachine - Omdat borduren fantastisch is en u professionele resultaten wil behalen, ontwierp Brother de Stellaire Innov-is XE2 borduurmachine. Het werkt sneller, wordt het borduurpatroon exact op de juiste plaats geborduurd en verwerkt u meanderpatronen met het grootste gemak.

5. Brother VR borduurmachine - De Brother VR is één-naalds borduurmachine met een vrije arm is veelzijdig en effectief voor zwaar werk en is ontworpen om de meest ingewikkelde borduurpatronen te realiseren met een onberispelijke afwerking, kan deze snelle borduurmachine ook worden omgetoverd in een machine om te quilten uit de vrije hand. Met meer dan 100 jaar Brother-expertise, brengt de VR  u op een snelle manier de mooiste persoonlijk borduurpatronen aan op handdoeken, kleding, tassen, petten, broekzakken en zoveel meer!

 

Brother naai- borduurmachine modellen

Deze veelzijdige Brother naaimachines combineren onze vakkennis over naaien en borduren in één, zodat u echt alle kanten op kunt.
  
1. Brother Innov-is M380D naai- en borduurmachine - De Brother Innov-is M380D is de ideale naai- en borduurmachine met veel geavanceerde functies voor naaien en borduren. Voorzie uw zelfgemaakte projecten van een persoonlijke ‘touch’ door borduurpatronen toe te voegen met de bijzondere Disney-magie. 

2. Brother Innov-is NV2700 naai- en borduurmachine - Met de Brother Innov-is NV2700 neemt u de controle over alle naai-, quilt- en borduurwerkzaamheden, met een snelheid en de nauwkeurigheid waar u blij van wordt. Een machine die rijk is aan functies en mogelijkheden en die prachtige resultaten biedt. Creativiteit in overvloed! Als u op zoek bent naar een machine om mooie borduurpatronen te realiseren, te quilten met precisie en tegelijk een groot assortiment aan steken zoekt, dan is de Brother Innov-is NV2700 een goede keuze!

3. Brother Innov-is V5 naai-, quilt- en borduurmachine - Met de Brother Innov-is V5 staat uw creatieve fantasie u niet in de weg. Door de enorme uitgebreide functies en mogelijkheden, gecombineerd met gebruiksvriendelijke bediening gaat er een wereld voor u open! Creëer prachtige borduurprojecten, kleding, quilts en interieurdecoratie met deze volmaakte en elegante alles-in-één machine die complexe taken gemakkelijk maakt.

Brother borduurmachine accessoires

Het gebruik van originele Brother accessoires is de slimste en gemakkelijkste manier om de echte Brother kwaliteit te behouden. Alle originele accessoires van Brother zoals brother borduurringen of borduurgaren zijn ontworpen als onderdeel van een volledig naai- en borduursysteem. Met de gebruikersvriendelijke Brother borduursoftware kunt u uw fantasie naar hartelust uitleven met een wereld aan creativiteit voor het ontwerpen van borduurpatronen. Het softwareprogramma biedt talrijke krachtige en tijdbesparende functies en is zowel voor de hobbyist als ook voor de professionele gebruiker geschikt.