Laden...

Bernina quilttafel

De grote Bernina quilttafel van plexiglas vergroot het werkoppervlak voor het naaien van grote quilten. De stof glijdt uitstekend over het gladde oppervlak.


Bernina quilttafel kopen

Bent u op zoek naar een Bernina quilttafel van plexiglas voor uw naaimachine? Huissteden.nl heeft verschillende soorten quilttafels voor Bernina naaimachines. Het kan per model naaimachine verschillen, dus als je er één wil kopen? Kijk dan op de productpagina of daar uw Bernina model bij staat. Bernina quilttafels zijn van plexiglas materiaal gemaakt en werken perfect met grote quiltprojecten. Deze tafel geeft een extra boost in de werkruimte terwijl het gewicht van de quilt gelijkmatig wordt verdeeld, Bernina quilttafels zijn zowel zeer stabiel als stevig door de instelbare pootjes. Met zijn topkwaliteit helpt deze uitstekende quilttafel om uw creatieve dromen waar te maken. Mis het niet!

Quilttafel gebruik je met voet

Samen met o.a. de Bernina quiltvoet 29 of de Echoquilt- en CutWorkvoet 44C kunt u ook de ingewikkeldste quiltprojecten netjes en nauwkeurig verrichten. In de speciale naaiaccessoires van Bernina  zijn veel nuttige hulpmiddelen zoals de randgeleider voor het naaien van precies dezelfde afstanden of de praktische Bernina SteekRegulator te vinden.ernina lockmachines vergelijken.

 

 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8663 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.