Laden...

Singer naaimachines

Singer is wereldwijd het bekendste naaimachine merk. Singer kent veel verschillende modellen naaimachines voor niet al te hoge prijzen maar wel met een goede kwaliteit.


Singer naaimachine kopen?

Zoekt u een Singer naaimachine? Huissteden.nl heeft verschillende soorten modellen. Huissteden.nl heeft voor u een keuzehulp gemaakt. Aan de hand van deze keuzehulp kunt u bepalen wat u belangrijk vindt in de keuze van een naaimachine. Vervolgens kunt u bij uitgebreid zoeken sorteren op deze punten. Zo komt u snel uit bij de Singer naaimachine die bij u past en koopt u gemakkelijk online uw nieuwe naaimachine.
 
Singer naaimachines vergelijken

Op onze site kunt u uw favoriete Singer naaimachines selecteren om met elkaar te vergelijken. Door vergelijk aan te vinken en met behulp van de functie "producten vergelijken" worden de verschillen in specificaties van de geselecteerde Singer naaimachines voor u zichtbaar.

 • Singer 3321
  De Singer 3321 Talent is perfecte naaimachine voor beginners. Je bedient de naaimachine met het draaiwiel aan te voorzijde. Je kiest uit verschillende steekbreedtes en steeklengtes. Met één hand selecteer je alle opties voor de juiste steken.

 • Singer 4423
  Zoekt u een robuuste metalen naaimachine met een krachtige motor? De Singer Heavy Duty 4423 maken deze machine tot een echt werkpaard.
   
  Een Singer naaimachine uit proberen?

  Als u een mooie Singer naaimachine heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst – en het liefst zo snel mogelijk – uitproberen. Om zeker te weten dat u de Singer naaimachine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Singer naaimachine klaarstaat voor u.
   
  Garantie van een Singer naaimachine!
  Wanneer u een nieuwe naaimachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Singer geeft 2 jaar fabrieksgarantie. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie. Die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.
    
  De Geschiedenis van Singer naaimachines

Sinds 1851 is de naam Singer voor het eerst op een naaimachine gebruikt. De merknaam Singer is vandaag de dag de bekenste naam onder de naaimachines van grootmoeders tijd tot heden iedereen kent wel de merknaam Singer. De geest van ontwerp en creatieve innovatie die het bedrijf in het begin jaren kenmerkte blijft vandaag de dag bestaan ​​terwijl we producten ontwikkelen voor elk niveau van naaien. Singer heeft vele primeurs gevierd waaronder 's werelds eerste zigzagmachine, de eerste elektronisches.

In 2011 vierde Singer nog het 160-jarig jubileum, dit jubileum markeerde het officiële begin van Singer als een bedrijf en zijn leiderschap in de huishoud naaimachines vanaf het begin van bestaan van het bedrijf.
  
Accessories voor de Singer naaimachine

Van een bescherm tas of trolley om goed te kunnen opbergen tot diverse Singer naaimachine naalden die u nodig heeft om de juiste stof te kunnen naaien. Verschillende modellen naaimachine voetjes Huissteden.nl heeft alle Singer naaimachine accessoires die u nodig heeft. Zorg ervoor dat uw naaimachine op zijn best werkt door hem schoon en vrij van stof, pluisjes en vezels te houden, of zorg ervoor dat hij soepel loopt met een druppel olie in de mechanische onderdelen. Naast accessoires heeft Huissteden.nl ook een assortiment Singer onderdelen waaronder vele soorten Singer voetpedalen van oude tot nieuwe modellen, spoelhuis en natuurlijk Singer spoeltjes voor de verschillende kleuren naaigaren.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
7263 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Goede informatie over de naaimachine onderdelen

 
3-3-2022

Wat fijn is dat je door merk en type naaimachine een goede keus kan maken voor voetjes etc. Makkelijk te bestellen en snelle Service Vindt het top.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
19-12-2021

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.