Singer heavy duty machines

Bent u op zoek naar een nieuwe Singer Heavy Duty naaimachine? We beschrijven de verschillen van de meest populaire Singer Heavy Duty naaimachines.

tune Filteren en sorteren

7 producten

sort-descending
Singer Heavy Duty Black
+cadeau
399,00
Singer Heavy Duty 6805c
web only
Speciale prijs 599,00 Normale prijs 799,00
Singer Heavy Duty 6605c
web only
Speciale prijs 499,00 Normale prijs 599,00
Singer Heavy Duty 6705c
web only
649,00
Singer Heavy Duty Denim 6335
web only
429,00
Singer Heavy Duty 5523
389,00
Singer Heavy Duty 0405S
web only
Speciale prijs 499,00 Normale prijs 519,00

Singer Heavy Duty met extra kracht

De Singer Heavy Duty modellen zijn speciaal ontwikkeld voor gebruikers die prijs stellen op extra kracht, stabiliteit en duurzaamheid. Naast een krachtige motor heeft de Singer Heavy Duty machine een duurzaam en stabiel metalen frame. De steekplaat is vervaardigd van roestvrij staal. De druk van de naaivoet op de stof is instelbaar waardoor deze machines geschikt zijn voor alle soorten stof. Machines uit de krachtige, computergestuurde Singer Heavy Duty seerie naaien 1000 steken per minuut! Naai moeiteloos door dikke stof en meerdere lagen. Uw project is snel klaar met een perfect resultaat.

 

Wat is een Heavy Duty naaimachine

Een Singer Heavy duty naaimachine is ontworpen met het oog op zware projecten van o.a. jeans. Deze singer naaimachines zijn uitgerust met een krachtigere motor dan een regulier huishoudelijk model naaimachine en zijn dus perfect voor meerdere lagen stof te verwerken en een uitstekende steekkwaliteit. De Singer Heavy duty is niet ontworpen voor non-stop commerciële productie en kan niet de industriële naaimachine vervangen.

Singer Heavy Duty naaimachine kopen

Wij hebben de complete lijn Singer Heavy Duty naaimachines online. Hoewel bijna alle Singer Heavy Duty naaimachines er ongeveer hetzelfde uitzien, zijn er enkele zeer reële verschillen. Als u een stevig frame, een robuuste motor, de mogelijkheid om snel te naaien en de meest veelzijdigheid wilt om uw creatieve ambities te realiseren, dan is investeren in een hoogwaardige Singer heavy duty naaimachine een geweldige keuze. Deze naaimachines stralen kwaliteit uit, die elke steek van uw meest recente creatie doordringt. Ze zijn meestal eenvoudig te gebruiken en behoorlijk effectief.