Laden...

Pfaff spoeltjes

Originele Pfaff spoeltjes zijn er in verschillende modellen leverbaar, ze worden in kunstof of in metaal geleverd. U kunt toch nooit te veel Pfaff spoeltjes voor de naaimachine hebben!


Pfaff spoeltjes kopen?

Wij adviseren altijd een origineel Pfaff spoeltjes te kopen met Pfaff naalden, deze zijn natuurlijk speciaal voor uw Pfaff naaimachine ontworpen en geven geen problemen. Maar hoe vind ik de juiste spoel voor mijn Pfaff naaimachine? Er zijn verschillende soorten Pfaff spoeltjes op de markt en het gebruik van de verkeerde maat en type spoel kan de steekkwaliteit beïnvloeden en mogelijk de naaimachine beschadigen.

Pfaff spoeltjes model ABCDEFG - blauw

Pfaff spoeltjes die van blauwe plastic zijn gemaakt zijn voor wat oudere modellen naaimachines die het spoelhuis aan de voorzijde hebben zitten zoals Pfaff Select, Classicstyle, Varimatic, Tiptronic en stretch & jeans

Pfaff spoeltje model J - paars

Plastic Pfaff spoeltjes met een paarse gloed zijn voor wat nieuwe modellen naaimachines met het spoelhuis aan de bovenzijde en met 9mm steekbreedte zoals Pfaff Expression, creative sensation, creative vision en performance.

Pfaff spoeltjes model K - transparant

Pfaff spoeltjes transparant komen veel voor bij modellen Pfaff naaimachines met het spoelhuis aan de bovenzijde en met 5mm of 7mm steekbreedte zoals Pfaff Ambition, Passport, Creative 1.5 en Smarter by Pfaff

Pfaff spoeltjes model Ldonkerpaars

Pfaff spoeltjes met een transparante donkerpaarse gloed komen alleen voor bij Pfaff Icon naaimachines.

 

Hoe plaats ik een Pfaff spoeltje

Pfaff kent twee soorten plaatsingen van spoeltjes in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Pfaff machines)
  

Spoeltje plaatsen vanaf bovenop

1.  Verwijder het Pfaff spoelhuisdeksel door het naar u toe te schuiven.

2.  Plaats het spoeltje in het spoelhuis met het merkteken naar boven. De draad moet afrollen vanaf de linkerkant van de spoel. Het Pfaff spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer u de draad naar buiten trekt.

3.  Plaats uw vinger op het Pfaff spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (A) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4.  Ga verder met het inrijgen om (B) heen en naar de rechterkant van de draadafsnijder (C).  Plaats het deksel weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om hem af te snijden

  

Spoeltje plaatsen aan de voorzijde

Bij het plaatsen van een Pfaff spoeltje in een spoelhuis moet u eerst natuurlijk het spoelhuis uitnemen, Trek het klepje van het spoelhuis naar u toe en trek het spoelhuis eruit. Laat het klepje los en neem de lege spoel eruit.

Als u het pfaff spoeltje terug in een spoelhuis wil plaatsen, plaats dan een volle spoel (met het PFAFF - Logo in de richting van het spoelhuis) in het spoelhuis. Trek daarbij de draad zijdelings in gleuf A, daarna onder het spanningsplaatje (B), tot hij in het gaatje (zie pijltje) blijft liggen.

Bij het terugplaatsen van een spoelhuis in de naaimachine houdt het klepje van het spoelhuis vast en schuif het huis tot de aanslag op stift van de grijper. Het open gedeelte van het huis moet naar boven wijzen.
     

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk?

Zijn dit niet de goede spoeltjes? Wij verkopen ook ander merken spoeltjes.
Alle soorten spoeltjes voor alle merken naaimachines.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
8409 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Word zeer snel verzonden

 
26-5-2022

De webshop waar ik al mijn benodigdheden koop op gebied van naaien en borduren. En zelfs mijn machine heb aangeschaft. Het bied vele betaal opties, word snel verzonden. Ik ben een tevreden klant.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
8-6-2022

Na telefonisch contact met goed advies bestelling geplaatst. Direct via de mail een bevestiging en factuur. Zodra het verstuurd was ( dezelfde dag) een verzendbevestiging ontvangen. Zending was te volgen en de volgende dag in huis. Perfecte verkoop dus!

Huissteden Naaimachines

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 16:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.