Black friday deals is begonnen op accessoires, fournituren, garens en onderdelen. VUL code BF2020 in bij winkelwagen

Pfaff spoeltjes

Originele Pfaff spoeltjes zijn er in verschillende modellen leverbaar, ze worden in kunstof of in metaal geleverd. U kunt toch nooit te veel Pfaff spoeltjes voor de naaimachine hebben!


Welk model Pfaff spoeltje moet ik kopen?

Wij adviseren altijd een origineel Pfaff spoeltje te kopen, deze zijn natuurlijk speciaal voor uw Pfaff naaimachine ontworpen en geven geen problemen. Maar hoe vind ik de juiste spoel voor mijn Pfaff naaimachine? Er zijn verschillende soorten Pfaff spoeltjes op de markt en het gebruik van de verkeerde maat en type spoel kan de steekkwaliteit beïnvloeden en mogelijk de naaimachine beschadigen.

Pfaff spoeltje model ABCDEFG - blauw

Pfaff spoeltjes die van blauwe plastic zijn gemaakt zijn voor wat oudere modellen naaimachines die het spoelhuis aan de voorzijde hebben zitten zoals Pfaff Select, Classicstyle, Varimatic, Tiptronic en stretch & jeans

Pfaff spoeltje model J - paars

Plastic Pfaff spoeltjes met een paarse gloed zijn voor wat nieuwe modellen naaimachines met het spoelhuis aan de bovenzijde en met 9mm steekbreedte zoals Pfaff Expression, creative sensation, creative vision en performance.

Pfaff spoeltje model K - transparant

Pfaff spoeltjes transparant komen veel voor bij modellen Pfaff naaimachines met het spoelhuis aan de bovenzijde en met 5mm of 7mm steekbreedte zoals Pfaff Ambition, Passport, Creative 1.5 en Smarter by Pfaff

Pfaff spoeltje model Ldonkerpaars

Pfaff spoeltjes met een transparante donkerpaarse gloed komen alleen voor bij Pfaff Icon naaimachines.

 

Hoe plaats ik een Pfaff spoeltje

Pfaff kent twee soorten plaatsingen van spoeltjes in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Pfaff machines)
  

Spoeltje plaatsen vanaf bovenop

1.  Verwijder het Pfaff spoelhuisdeksel door het naar u toe te schuiven.

2.  Plaats het spoeltje in het spoelhuis met het merkteken naar boven. De draad moet afrollen vanaf de linkerkant van de spoel. Het Pfaff spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer u de draad naar buiten trekt.

3.  Plaats uw vinger op het Pfaff spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (A) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4.  Ga verder met het inrijgen om (B) heen en naar de rechterkant van de draadafsnijder (C).  Plaats het deksel weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om hem af te snijden

  

Spoeltje plaatsen aan de voorzijde

Bij het plaatsen van een Pfaff spoeltje in een spoelhuis moet u eerst natuurlijk het spoelhuis uitnemen, Trek het klepje van het spoelhuis naar u toe en trek het spoelhuis eruit. Laat het klepje los en neem de lege spoel eruit.

Als u het pfaff spoeltje terug in een spoelhuis wil plaatsen, plaats dan een volle spoel (met het PFAFF - Logo in de richting van het spoelhuis) in het spoelhuis. Trek daarbij de draad zijdelings in gleuf A, daarna onder het spanningsplaatje (B), tot hij in het gaatje (zie pijltje) blijft liggen.

Bij het terugplaatsen van een spoelhuis in de naaimachine houdt het klepje van het spoelhuis vast en schuif het huis tot de aanslag op stift van de grijper. Het open gedeelte van het huis moet naar boven wijzen.
     

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk naaimachine?

We verkopen online en in de winkel alle soorten spoeltjes. We hebben een ruim assortiment naaimachine spoeltjes, in alle maten en van alle merken. Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Pfaff spoeltjes hobby 10st
Pfaff spoeltjes hobby 10st
€ 5,00
Pfaff spoeltjes van metaal 10st
Pfaff spoeltjes van metaal 10st
€ 10,00
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4671 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.