Laden...

Pfaff spoeltjes

Originele Pfaff spoeltjes zijn er in verschillende modellen leverbaar, ze worden in kunstof of in metaal geleverd. U kunt toch nooit te veel Pfaff spoeltjes voor de naaimachine hebben!


Welk model Pfaff spoeltje moet ik kopen?

Wij adviseren altijd een origineel Pfaff spoeltje te kopen, deze zijn natuurlijk speciaal voor uw Pfaff naaimachine ontworpen en geven geen problemen. Maar hoe vind ik de juiste spoel voor mijn Pfaff naaimachine? Er zijn verschillende soorten Pfaff spoeltjes op de markt en het gebruik van de verkeerde maat en type spoel kan de steekkwaliteit beïnvloeden en mogelijk de naaimachine beschadigen.

Pfaff spoeltje model ABCDEFG - blauw

Pfaff spoeltjes die van blauwe plastic zijn gemaakt zijn voor wat oudere modellen naaimachines die het spoelhuis aan de voorzijde hebben zitten zoals Pfaff Select, Classicstyle, Varimatic, Tiptronic en stretch & jeans

Pfaff spoeltje model J - paars

Plastic Pfaff spoeltjes met een paarse gloed zijn voor wat nieuwe modellen naaimachines met het spoelhuis aan de bovenzijde en met 9mm steekbreedte zoals Pfaff Expression, creative sensation, creative vision en performance.

Pfaff spoeltje model K - transparant

Pfaff spoeltjes transparant komen veel voor bij modellen Pfaff naaimachines met het spoelhuis aan de bovenzijde en met 5mm of 7mm steekbreedte zoals Pfaff Ambition, Passport, Creative 1.5 en Smarter by Pfaff

Pfaff spoeltje model Ldonkerpaars

Pfaff spoeltjes met een transparante donkerpaarse gloed komen alleen voor bij Pfaff Icon naaimachines.

 

Hoe plaats ik een Pfaff spoeltje

Pfaff kent twee soorten plaatsingen van spoeltjes in uw naaimachine. Het kan vanaf de bovenzijde of aan de voorzijden (dit zijn meestal wat oudere modellen Pfaff machines)
  

Spoeltje plaatsen vanaf bovenop

1.  Verwijder het Pfaff spoelhuisdeksel door het naar u toe te schuiven.

2.  Plaats het spoeltje in het spoelhuis met het merkteken naar boven. De draad moet afrollen vanaf de linkerkant van de spoel. Het Pfaff spoeltje zal tegen de wijzers van de klok in draaien, wanneer u de draad naar buiten trekt.

3.  Plaats uw vinger op het Pfaff spoeltje om te voorkomen dat het kan draaien als u de draad stevig naar rechts trekt en vervolgens naar links in het spanningsveertje (A) totdat het op zijn plaats “klikt”.

4.  Ga verder met het inrijgen om (B) heen en naar de rechterkant van de draadafsnijder (C).  Plaats het deksel weer op het spoelhuis. Trek de draad naar links om hem af te snijden

  

Spoeltje plaatsen aan de voorzijde

Bij het plaatsen van een Pfaff spoeltje in een spoelhuis moet u eerst natuurlijk het spoelhuis uitnemen, Trek het klepje van het spoelhuis naar u toe en trek het spoelhuis eruit. Laat het klepje los en neem de lege spoel eruit.

Als u het pfaff spoeltje terug in een spoelhuis wil plaatsen, plaats dan een volle spoel (met het PFAFF - Logo in de richting van het spoelhuis) in het spoelhuis. Trek daarbij de draad zijdelings in gleuf A, daarna onder het spanningsplaatje (B), tot hij in het gaatje (zie pijltje) blijft liggen.

Bij het terugplaatsen van een spoelhuis in de naaimachine houdt het klepje van het spoelhuis vast en schuif het huis tot de aanslag op stift van de grijper. Het open gedeelte van het huis moet naar boven wijzen.
     

Zoekt u een spoeltje voor een ander merk naaimachine?

We verkopen online en in de winkel alle soorten spoeltjes. We hebben een ruim assortiment naaimachine spoeltjes, in alle maten en van alle merken. Wat u ook zoekt, Huissteden.nl heeft het!
Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6811 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

snelle levering, breed assortiment

 
18-10-2021

Ik koop regelmatig naaibenodigdheden hier, zowel in de winkel als online. Zowel in de winkel als telefonisch word ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Online besteld, is vaak de volgende dag al in huis.

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid

 
28-08-2021

Ik was erg onder de indruk voor de tijd en uitleg die er was voor de klant. Tijd noch moeite werd bespaard; elke vraag werd duidelijk beantwoord. Men heeft behoorlijk kennis van de artikelen die ze verkopen. Na de bestelling te hebben gemaild, kwam deze binnen 24 uur thuis. Geweldige service en zeer vriendelijk personeel!

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.