Pfaff naaimachines

Een naaimachine is een onmisbaar apparaat omdat het zeer veelzijdig en praktisch is. Zo kunt u er op een efficiënte manier stoffen mee aan elkaar naaien. Met een Pfaff naaimachine kiest u voor duurzaamheid en gebruikersgemak. Daarnaast beschikken onze naaimachines over een dubbel transportsysteem om allerlei stoffen gemakkelijk te bewerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan het uitgebreide assortiment aan hoogwaardige naaimachines van Pfaff.

tune Filteren en sorteren

14 producten

sort-descending
Pfaff passport 2.0
699,00
Pfaff passport 3.0
799,00
Pfaff select 3.2
879,00
Pfaff select 4.2
979,00
Pfaff ambition 610
999,00
Pfaff ambition 620
Niet in voorraad
1.149,00
Info
Pfaff ambition 635 Q
+cadeau
1.499,00
Pfaff Creative Ambition 640
web only
1.799,00
Pfaff expression 710
1.849,00
Pfaff expression 720 SP
+cadeau
2.149,00
Pfaff Performance icon
5.999,00
Smarter by Pfaff 260c
579,00
Smarter by Pfaff 160s
379,00
Smarter by pfaff 140s
349,00

Pfaff naaimachines kopen

Wist u dat de eerste Pfaff vestiging al in 1885 zijn deuren opende? De eerste winkel in Londen bleek een groot succes. De unieke eigenschappen van de Pfaff naaimachine speelden daar zeker een rol bij. Meer dan 130 jaar later is er in dat opzicht gelukkig weinig veranderd. 


Elke naaimachine heeft een origineel Ingebouwd Dubbel Transport (IDT™-systeem) dat beide lagen stof van boven- en onderaf gelijkmatig transporteert. Daardoor is het rimpelen van dunne en zijdeachtige stoffen verleden tijd. Ook sluiten strepen en ruiten op elkaar aan. Tenslotte is het geen enkel probleem om zware of gladde stoffen te transporteren. Ingebouwd Dubbel Transport brengt dus alleen maar voordelen met zich mee.

Creatieve projecten met het automatische draad inrijgsysteem

Naast het IDT™-systeem beschikt een Pfaff naaimachine ook over verschillende steekopties en een een automatisch draad inrijgsysteem. Dit maakt het uitvoeren van creatieve projecten eenvoudiger dan ooit. Maak bijvoorbeeld van diverse lappen stof een quilt in verschillende kleuren. Naaien is een kunst die iedereen kan leren en waar u veel plezier aan beleeft. 


Het assortiment van Pfaff bestaat uit naaimachines die zowel geschikt zijn voor beginners als gevorderden. Ze zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over alle basisfuncties om kleding en/of accessoires mee te maken. Kent de naaimachine geen geheimen voor u? Dan is het gebruik van een geavanceerde naaimachine wellicht een goede optie. Dit apparaat beschikt over meer steekopties waardoor het beter meerdere lagen stof kan verwerken

Kies de juiste Pfaff naaimachine

Met een Pfaff naaimachine haalt u een betrouwbaar apparaat in huis waarmee u van elk naaiproject een groot succes maakt. Ons assortiment bestaat uit verschillende modellen van hoge kwaliteit. We zetten ze graag even voor u op een rijtje.

Pfaff Performance

Wilt u graag aan de slag? Dan is het Pfaff Performance Icon model de perfecte keuze. Dit type naaimachine beschikt over verschillende functies voor allerlei soorten naaiwerk, van basissteken tot modeontwerpen en quilten. Het is een zeer veelzijdig apparaat waarmee u van elk naaiproject een groot succes maakt.
 

Pfaff Expression

Pfaff heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan. De Pfaff Expression is daar het perfecte voorbeeld van omdat het maximale precisie biedt. De vele functies en mogelijkheden maken het een ideale machine voor beginnende en ervaren Naaimachine gebruikers.
U kunt er werkelijk elk detail perfect mee uitvoeren. 

Deze naaimachine is geschikt voor allerlei projecten. Of het nu een creatie op modegebied betreft of een mooi kleed: de mogelijkheden zijn eindeloos. Klinkt u dit als muziek in de oren? Ontdek dan de talloze functies, veelzijdigheid en kwaliteit van de Pfaff Expression naaimachine
 

Pfaff Ambition

Zoekt u naar een betaalbare Pfaff naaimachine van hoge kwaliteit? Verdiep u dan eens in de Ambition serie. Deze Pfaff naaimachines staan bekend om hun slimme functies en overzichtelijke displays. Daardoor kunt u ze eenvoudig gebruiken voor allerlei naaiprojecten. Bovendien heeft u de keuze uit diverse snelheidsregelaars en steken. Deze naaimachine is dan ook zeer veelzijdig en levert een perfect resultaat. 

Pfaff Select

De Pfaff Select is een van de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke naaimachines uit ons assortiment. Bovendien is het mechanisch en heeft u de keuze uit diverse praktische functies. Zo is het soepel en nauwkeurig naaien van dunne en zeer dikke stof heel simpel dankzij de hoge doorsteekkracht.

Pfaff naaimachines accessoires

Zoekt u op dit moment naar geschikte onderdelen of accessoires voor uw Pfaff naaimachine? Dan hebben we goed nieuws: in ons assortiment vindt u een brede collectie accessoires op voorraad. Neem vooral de tijd om onze uitgebreide collectie te bekijken. Zo kunt u het werkoppervlak rondom uw naaimachine behoorlijk vergroten met een van onze aanschuiftafels of quilttafels. Of haal extra originele spoeltjes voor uw Pfaff naaimachine in huis om de juiste kleur naaigaren op te doen. Maak van uw naaiproject een groot succes met enkele Pfaff naaimachine naalden van hoge kwaliteit.

Pfaff naaimachine voetje

Het is een vooroordeel dat naaiwerk ingewikkeld is. Het tegendeel is waar, want met het perfecte Pfaff naaimachine voetje voor het juiste model is het eenvoudiger dan ooit. Voor hand- en quilt accessoires hebben wij een breed assortiment aan Prym fournituren voor u beschikbaar.

Onderdelen en accessoires voor Pfaff naaimachines

Wilt u graag aan de slag met een van onze Pfaff naaimachines, maar mist u nog een paar onderdelen? Bekijk dan onze uitgebreide collectie  voetpedalen, spoelhuizen en steekplaten

Voor de perfecte afwerking van een naaiproject is een Pfaff lockmachine onmisbaar. Samen met diverse accessoires als een goede stofschaar of een paspop maakt u kleding perfect op maat. 

Vragen over Pfaff naaimachines

Heeft u nog enkele vragen over deze hoogwaardige naaimachines? Wij beantwoorden ze graag voor u.
 

Welke Pfaff naaimachine is de beste?

Onze Pfaff naaimachines staan bekend om hun veelzijdigheid en hoge kwaliteit. Niet voor niets bestaat dit merk al meer dan 140 jaar. Sinds de eerste vestiging in Londen veroverden deze machines met hun nauwkeurige steekcontroles en vele functies de wereld. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoge naaisnelheid. Pfaff naaimachines bieden dan ook een fijne ervaring voor zowel beginnende als ervaren Naaimachine gebruikers.
 

Pfaff Expression

Welke Pfaff naaimachine het beste is hangt af van uw persoonlijke wensen. Wilt u bijvoorbeeld kleding maken of quilten of borduren? Dan biedt de Pfaff Expression alles wat u nodig heeft om creatieve projecten tot leven te brengen. Deze naaimachine is verkrijgbaar in diverse modellen met unieke functies en accessoires. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de Pfaff Expression perfect aansluit bij uw voorkeuren.
 

Welke Pfaff naaimachine is geschikt voor beginners?

Bent u pas net begonnen met naaiwerk? Voor beginners zijn de modellen zoals de Passport 2.0 of Passport 3.0 zeer geschikt. Deze machines zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over alle noodzakelijke basisfuncties om kleding of accessoires te maken. 
 

Welke Pfaff naaimachine is het beste voor gevorderden?

Pfaff naaimachines zijn ook zeer geschikt voor gevorderden die ervaring hebben met verschillende naaiprojecten. Mocht het bedienen van een naaimachine voor u geen enkel probleem zijn, dan is de Pfaff Expression serie een aanrader. Deze naaimachines lenen zich uitstekend voor creatieve projecten. Kies bijvoorbeeld voor de Pfaff Expression 710 of de Pfaff Quilt Expression 720. 

Geeft u liever de voorkeur aan klassieke modellen? Bekijk dan eens de Pfaff Ambition serie. Hopelijk vindt u binnenkort de perfecte naaimachine van hoge kwaliteit!