Punchmachine

Met een punchmachine opent zich een wereld met hele andere technieken. U kunt met een punchmachine namelijk bijna schilderen op stof en wol..


Punchmachine kopen?

Als u een punchmachine koopt dan ontdek u een zeer oude kunst van vervilten en laat uw artistieke inspiratie de vrije loop. Het vervilten wordt gedaan met speciale naalden, naalden met aan de zijkant weerhaakjes om twee of meer weefsels te vervlechten, hun kleuren en structuren te mengen om zo een compleet nieuw en uniek materiaal te creëren, zonder draad of spoeltje. Eeuwenlang hebben stof- en viltkunstenaars met de hand hun kunstwerken gemaakt, hetgeen een nauwkeurig en intensief proces is. Met een vilt/punch machine kunt u deze kunst meester worden binnen enkele minuten en met gemak snel professioneel ogende resultaten bereiken.
 

Wat is punchen?

Met een punchmachine kunt u  bijna alle soorten van textielverwerkingen en technieken toepassen. Punchen is techniek wat ze ook vaak schilderen’met textiel noemen. Wat is punchen? het is oorspronkelijk een industriele techniek. Door het prikken met naalden die zijn voorzien van weerhaakjes, verweef u losse natuurlijke vezels. Een elektrische punchmachine met één of meerdere naalden, daarmee verwerkt u snel en zonder inspanning stoffen en losse vezels tot de meest uiteenlopende werkstukken.
 

Een punchmachine uitproberen?

Als u de Janome punchmachine FM725 heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst en het liefst zo snel mogelijk uitproberen. Om zeker te weten dat u de punch machine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Janome punchmachine klaar staat voor u.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Janome punchmachine FM 725
Janome punchmachine FM 725
Normale prijs 319,00 € Speciale prijs 249,00 €

Met de Janome punchmachine FM725 kan uw schilderen met stof en wol! Laat u verrassen met de Janome punchmachine.

Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2348 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Snelle levering en ruim assortiment

30-4-2019

Binnen 24 uur echt afgeleverd . Wanneer je voor 17.00 besteld. Geweldig. Heb al meerdere malen besteld. Altijd prima in orde.

Snelle en correcte levering. Keurig verpakt

18-03-2019

Ik heb hier al meerdere malen fournituren en en naaimachine besteld. De website is duidelijk, ze hebben bijna alles en leveren snel correct en keurig verpakt.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk