Punchmachine

Met een punchmachine opent zich een wereld met hele andere technieken. U kunt met een punchmachine namelijk bijna schilderen op stof en wol..


Punchmachine kopen?

Als u een punchmachine koopt dan ontdek u een zeer oude kunst van vervilten en laat uw artistieke inspiratie de vrije loop. Het vervilten wordt gedaan met speciale naalden, naalden met aan de zijkant weerhaakjes om twee of meer weefsels te vervlechten, hun kleuren en structuren te mengen om zo een compleet nieuw en uniek materiaal te creëren, zonder draad of spoeltje. Eeuwenlang hebben stof- en viltkunstenaars met de hand hun kunstwerken gemaakt, hetgeen een nauwkeurig en intensief proces is. Met een vilt/punch machine kunt u deze kunst meester worden binnen enkele minuten en met gemak snel professioneel ogende resultaten bereiken.
 

Wat is punchen?

Met een punchmachine kunt u  bijna alle soorten van textielverwerkingen en technieken toepassen. Punchen is techniek wat ze ook vaak schilderen’met textiel noemen. Wat is punchen? het is oorspronkelijk een industriele techniek. Door het prikken met naalden die zijn voorzien van weerhaakjes, verweef u losse natuurlijke vezels. Een elektrische punchmachine met één of meerdere naalden, daarmee verwerkt u snel en zonder inspanning stoffen en losse vezels tot de meest uiteenlopende werkstukken.
 

Een punchmachine uitproberen?

Als u de Janome punchmachine FM725 heeft gezien, wilt u deze natuurlijk eerst en het liefst zo snel mogelijk uitproberen. Om zeker te weten dat u de punch machine kunt uitproberen in Barneveld, is het raadzaam om een afspraak te maken tel: 0342 – 491591 dan zorgen wij dat uw gewenste Janome punchmachine klaar staat voor u.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Klant Reviews
4692 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.