Paspop Lewenstein Lady

Overweeg u eens om een paspop Lady van Lewenstein te kopen?. Een paspop van Lady Lewenstein behoort tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is


Lewenstein paspop Lady is verstelbaar naar u maat

Op deze mooie en van zeer goede kwaliteit maar scherp geprijsde Lewenstein paspop kunt u allerlei mogelijke creaties uitproberen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan jasjes, blouses, rokken, jurken en truien. De poppen van Lewenstein staan op een stevig frame, zodat u er geen moeite mee zult hebben de nieuwe kleding die u heeft gemaakt op de pop te passen. We kunnen u aanraden om een Lewenstein Lady paspop te overwegen als u van plan bent om het maken van kleding naar een hoger niveau te tillen. Met een degelijke paspop kunt u namelijk zonder problemen en net zo vaak als u wilt de aanpassingen die u aan kleding heeft gemaakt opnieuw uitproberen. Probeer dat maar eens met een minder gewillig levend model! Lady Lewenstein is een bedrijf dat weet hoe je een goede Lewenstein paspop maakt. Elke paspop van Lewenstein Lady paspop is stevig gemaakt en heeft de juiste maten voor elke creatie. Er zijn twee modellen beschikbaar: paspop model A voor de maten 36 tot en met 42, En paspop model B voor de maten 40 tot en met 48.
   

Koop online uw nieuwe Lewenstein paspop

Maakt u ook de mooiste kleding? Maar die moet wel op uw maat zitten. Bij Huissteden.nl besteld u de nieuwe Lewenstein paspop tegen de laagste prijs en krijgt het ook nog eens gratis thuisbezorgd. Zo kunt u direct op de nieuwe paspop de juiste maat instellen zodat u in de toekomst altijd de juiste maat klaar staat. Online bestellen is heel eenvoudig met een snelle levering.
  

Welke maat lewenstein paspop heb ik nodig?

We krijgen vaak de vraag welke lewenstein paspop moet kiezen. Voor de juiste maat moet u kijken in welke maat u valt, er zijn twee modellen leverbaar:

Lewenstein paspop model A, maat 36 tot en met 42

• Halswijdte 33 t/m 43 cm
• Bovenwijdte 84 t/m 104 cm
• Taillewijdte 65 t/m 85 cm
• Heupwijdte 91 t/m 112 cm

Lewenstein paspop model B, maat 40 tot en met 48

• Halswijdte 33 t/m 43 cm
• Bovenwijdte 100 t/m 119 cm
• Taillewijdte 80 t/m 100 cm
• Heupwijdte 104 t/m 124 cm

Lewenstein paspop model C, maat 50 tot en met 56

• Halswijdte 33 t/m 43 cm
• Bovenwijdte 115 t/m 135 cm
• Taillewijdte 97 t/m 117 cm
• Heupwijdte 119 t/m 137 cm

    

Wat doe je met een Lewenstein paspop?

Een Lewenstein paspop model Lady is een levensgroot model in de vorm van de romp en wordt gebruikt als hulpmiddel bij het naaien van kleding. Een Lewenstein paspop is ook geschikt voor het naaien van pantalons. Een Lewenstein paspop kan u met een draaiknop instellen naar de maat van degene voor wie de kleding gemaakt wordt. Een draaiknop wordt gebruikt om de halsbreedte te veranderen er is ook een geïntegreerd speldenkussen bovenop de romp. De Lewenstein paspop is rondom afgedekt met stof.

Door een Lewenstein Lady paspop te gebruiken voorkomt men dat een persoon onnodig vaak moet komen passen. Voor de naaister is het ook heel nuttig als ze voor zichzelf kleding moet maken om te zien hoe haar werkstuk valt, vooral aan de rugzijde.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Paspop Lady Lewenstein, maat 36 t/m 42 Model A
Paspop Lady Lewenstein, maat 36 t/m 42 Model A
Normale prijs 219,00 € Speciale prijs 199,00 €
Info
Paspop Lady Lewenstein, maat 40 t/m 48 Model B
Paspop Lady Lewenstein, maat 40 t/m 48 Model B
Normale prijs 219,00 € Speciale prijs 199,00 €
Info
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
2696 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Online bestellen gaat erg eenvoudig en de levering is supersnel

 
3-9-2019

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat de medewerkers kennis van zaken hebben. Het bedrijf is ruim gesorteerd en online bestellen verloopt eenvoudig. Problemen worden goed opgelost.

Site is logisch opgebouwd dus veel dingen snel gevonden

 
19-08-2019

Een prima site en ze hebben heel veel ook de dingen die ik hier niet in de winkel kan kopen ( Brother borduurgaren enz ) en een heel snelle afhandeling.

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.