Daglichtlampen

Of u nu van naaien, breien, haken of borduren houd, met een goede daglichtlamp zult u er nog meer van genieten als u elk detail duidelijk en nauwkeurig kunt zien.

tune Filteren en sorteren

11 producten

sort-descending
Daylight Yoyo LED, mini loeplamp
19,50
Daylight oplaadbare tafelloeplamp "Halo Go"
89,00
Prym vergrootglas met LED verlichting
62,00
Daylight Twist 2, LED tafellamp
75,00
Daylight Twist 2 Go oplaadbare lamp
105,00
Daylight Flexibele Arm Loeplamp
web only
115,00
Daylight Clip-On, loep voor brillen
16,50
Daylight tafelloeplamp "Halo 5D"
75,00
Daylight Driekleur Tafel Lamp
135,00
Daylight TwoSun tafellamp - lichttherapie lamp
125,00
Daylight Duo vloerlamp
Niet in voorraad
59,50
Info

Daglicht voor hobby werkzaamheden

Creativiteit draait om het licht. Het juiste licht kan u helpen uw project op een nieuwe manier te zien en het gemakkelijker te voltooien. Daglichtlampen zijn ontworpen voor natuurlijk, helder licht dat uw ogen niet belast. Ze zijn perfect voor elk moment van de dag, maar ze komen echt van pas als de zon ondergaat en u toch aan uw project wilt werken. Met Daylight-lampen hebt u voldoende licht om te zien wat u doet en alles te creëren wat u maar kunt bedenken. Probeer vandaag nog een set en zie het verschil dat ze maken!
    

Het juiste licht is cruciaal

Het is erg belangrijk om het juiste licht te gebruiken tijdens het handwerken. Zo heb je altijd goed zicht op uw naaiwerk / handwerk. Daglicht vermindert de vermoeidheid van de ogen en zorgt voor een verbazingwekkend goede kleurafstemming. In de zomer zul je hier helemaal geen probleem mee hebben. Het is lang licht en je kunt tot 's avonds laat nog gewoon doorgaan met breien, haken of een ander creatief project. Maar wanneer jij lange werkdagen maakt en 's avonds pas tijd hebt voor jouw handwerk, dan kun je in de winter behoorlijke problemen ondervinden met het licht. Je moet dan de lampen aanzetten om geen steken te missen. Maar 'gewoon' licht van de lampen zijn vaak niet voldoende.
  

Problemen die ontstaan bij slecht of verkeerd licht

Wanneer je slechts gebruik maakt van de standaard lampen in huis, kunnen er problemen ontstaan in jouw breiwerk, borduurwerk, naai project of ander handwerk. Het is namelijk cruciaal dat je het juiste licht gebruikt. Problemen die kunnen ontstaan bij slecht of verkeerd licht zijn als volgt:

 • Moeite met het zien van de steken
 • Verkeerde kleuren; kleuren vallen anders uit bij slecht licht
 • Vermoeide ogen
 • Minder secuur werken
   

Daglichtlampen

Daglichtlampen zijn perfect voor iedereen die het maximale uit zijn creatieve projecten wil halen. Deze lampen geven een natuurlijk licht dat het daglicht nabootst, waardoor u het best mogelijke licht krijgt om uw werk in zijn ware kleuren te zien. Of u nu een naaister of een borduurster bent, een knutselaar of gewoon iemand die graag in bed leest, er is een Daylight-lamp voor u! Met of zonder vergrootglas, deze lampen zijn ontworpen om u de best mogelijke lees- en knutselervaring te bieden. Koop de uwe vandaag nog en geniet met volle teugen van uw hobby's!

 

De voordelen van daglichtlampen

Wij hebben alle voordelen van een handwerklamp met natuurlijk daglicht voor jou op een rijtje gezet:

 • Echte kleuren van je naaiwerk of borduurwerk zijn beter zien met een daglichtlamp 
 • Voor comfortabel lezen en hobby werkzaamheden 
 • Goed zicht op uw naaiwerk / handwerk 
 • Daglicht vermindert de vermoeidheid van de ogen en zorgt voor een verbazingwekkend goede kleurafstemming 
 • Werk tot in de late donkere uurtjes ongestoord door 


Profiteer van natuurlijk daglicht met een daglichtlamp. Deze lamp is onmisbaar voor iedere professional tot hobbyist. Zo kun je altijd geniet van perfect licht op jouw handwerk. Echte kleuren van je naaiwerk of borduurwerk zijn beter zien met een daglichtlamp. Kies bijvoorbeeld daglichtlampen voor bij de naaimachine en maak nooit meer de verkeerde keuze uit het garen of gebruik de handwerk lamp om nooit meer een steek te laten vallen.