Brother lockmachine

Bij een Brother lockmachine kiest u voor de prijs! En aan u de keuze om met of zonder de vrije arm te werken. U boekt snel een professionele resultaat.

tune Filteren en sorteren

4 producten

sort-descending
Brother 2104D
Speciale prijs 319,00 Normale prijs 369,00
Brother 3034DWT
Speciale prijs 499,00 Normale prijs 569,00
Brother CV3440
Speciale prijs 629,00 Normale prijs 699,00
Brother coverstitch cv3550
Speciale prijs 695,00 Normale prijs 799,00

Brother Lockmachine kopen

Een Brother lockmachine kopen? Brother heeft een ruim aanbod aan lockmachines. Een Brother lockmachine kan naaien, afwerken en afsnijden in één stap. Zomen naaien met een lockmachine is erg makkelijk geworden en het teveel aan stof snijd die er gelijk bij af. De fijne rolzoom zit in de Brother lockmachine ingebouwd met een kleine handeling. Met een 2-, 3- of 4-draads lockmachine van Brother heeft u perfecte controle, bespaart u waardevolle tijd en verkrijgt u de mooiste resultaten.

 

Brother lockmachine al onder de 350 euro verkrijgbaar

Op Huissteden.nl vindt u Brother lockmachines altijd voor de scherpste prijzen. De scherp geprijsde Brother lockmachines 2104D besteld u snel en eenvoudig via onze website. Betalen kan veilig met iDEAL,Paypal, overschrijving of creditcard. Voor het bezorgen van uw nieuwe Brother lockmachine rekenen wij geen verzendkosten. Uiteraard kunt u ook uw nieuwe Brother lockmachine op komen halen in onze winkel in Barneveld.

 

Accessoires voor uw Brother lockmachine

Bent ook op zoek naar accessoires of onderdelen die bij uw Brother lockmachine horen? Wij hebben altijd een zeer grote collectie accessoires op voorraad waardoor de keuze erg ruim is. Zo kunt u op zoek gaan naar lockvoetjes voor de Brother om de juiste effecten te krijgen. Voor de Brother lockmachine raden we goed lockgaren te gebruiken dit om een mooie steek vorming te krijgen. Gebruik bij het goed garen ook altijd goede naalden van bijvoorbeeld schmetz. Ook hebben we diversen onderdelen voor Brother lockmachine in ons assortiment zoals Brother voetpedalen en lockmesjes.
  

Ervaar het verschil zelf

Bent u op zoek naar een Brother lockmachine maar u weet nog niet voor welk model u moet gaan! Kom dan de Brother lockmachine uitproberen bij ons in de winkel in Barneveld en ervaar de verschillen tussen de brother lockmachines zelf!
  

Modellenoverzicht

Brother 2104D Overlockmachine
Maak perfecte afwerkingen met overlocksteken voor iedere stofsoort met de Brother 2104D overlockmachine. Deze intuïtief ontworpen overlockmachine is de ideale aanvulling naast uw naaimachine en is zeer gewaardeerd door naailiefhebbers wereldwijd.

Brother 3034DWT Overlockmachine
Naai zomen, snij overtollige stof af en werk de naden af in één handeling met de Brother 3034DWT overlockmachine. Op zoek naar een efficiënte, nauwkeurige, gebruiksvriendelijke, robuuste en draagbare overlockmachine? Zoek dan niet langer.

Brother CV3440 Coverstitch
Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen; de Brother CV3440 is in staat om meerdere soorten coversteken te creëren op diverse stofkwaliteiten. Met deze ingenieuze coverstitch-machine maakt u moeiteloos de mooiste decoratieve en functionele afwerkingen.

Brother CV3550 Coverstitch
De CV3550 biedt alle geavanceerde functies van de Brother CV3550 met als extra: verfijnde top-coversteken. Deze 5, 4, 3 en 2-draads coverstitch machine is vakkundig en met zorg voor u ontworpen om professionele resultaten af te leveren, op iedere stofsoort.
    

Brother garantie en service

Wanneer u een nieuwe Brother lockmachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Op alle modellen van Brother zit standaard 3 jaar fabrieksgarantie arbeid en onderdelen. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.