Bernina Borduurmodule

De Bernina borduurmodule wordt aan uw Bernina naaimachine bevestigd en beweegt het borduurraam inclusief de stof exact volgens de richtlijnen van het gekozen borduurmotief.

tune Filteren en sorteren

3 producten

sort-descending
Bernina borduurmodule L
Speciale prijs 1.099,00 Normale prijs 1.199,00
Bernina Borduurmodule M
Speciale prijs 899,00 Normale prijs 999,00
Bernina Borduurmodule S
Speciale prijs 899,00 Normale prijs 999,00

Bernina borduurmodule kopen?

Zoekt u een Bernina Borduurmodule? Huissteden.nl heeft 3 modellen op voorraad.  Creatief borduren als een professional dat kan u ook met een Bernina borduurmodule voor borduurmachines. In een handomdraai maakt u nauwkeurige en adembenemende resultaten! Prachtige ontwerpen en borduurmotieven, een grote keuze aan verschillende stijlen en gebruiksmogelijkheden met Bernina borduurmachines, ook ervaren borduursters ontdekken nieuwe borduurdimensies.
 

Bernina borduurmodule vergelijken

Bernina borduurmodule M Bernina borduurmodule L
Borduur als een professional:
Met een borduurbreedte van 15 cm en de optionele adapter voor borduren met de vrije arm zijn zelfs gesloten en buisvormige naaiprojecten te borduren
Vierkante vorm en praktisch:
Borduurmodule M biedt een borduurgebied van tot 16,5 cm breed. Perfect voor het maken van adembenemende projecten en borduurwerk met de vrije arm.
De geavanceerde Bernina borduurmodule L wordt geleverd met de nieuwe Smart Drive-technologie (SDT) van BERNINA. Deze tilt de borduurervaring naar een hoger plan met de verbeterde steekkwaliteit, de bewegingen van de machine die soepeler en stiller zijn en de tot wel 55% hogere borduursnelheid.